Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utàl anyàm, mit csinàljak?

Utàl anyàm, mit csinàljak?

Figyelt kérdés
Szò szerint utàl anyàm. De tényleg, 16 évesen mosok, főzök, takaritok. Egész nyàron a hugomra vigyàzok míg ők dolgoznak(oke semmi bajom ezzel) de amikor hazajönnek csak az kapom"semmirevalò,nem csinàlsz semmit, nem mehetsz sehova, szerencsétlen, ennyi idősen én... " anyàm az szive szerint kirakna.nem tudom mit tegyek de nagyon unom. ma közölte velem hogy egy dög vagyok ezért egész nyàron még csak a làbam sem tehetem ki a lakàsbol(eddig is heti 1x elmehettem jobb esetben) igazàbol nem tudom mit tettem hogy nem mehtek ki de bekattant. Komoly kapcsolaton van. Baràtommal sem mehetek sehova és neki is folyton azt mondogatja hogy semmirevalò vagyok meg mennyi rendes làny van. Pedig az anyukàja nagyon szeret pàrszor suli utàn lementem nàlluk és ha ő dolgozott besegitettem a haztartàsba is. Nagyon szeretnek de nem örülnékbha megismernék a csalàdom.apàm minden màsodik szava Istenkàromlàs. Szerinte egy szerencsetlen semmirevalo vagyok. Azt mondta tovàbbtanulàsrol ne is àlmodjak. Beraknak egy gyàrba aztàn szenvedjek meg ha kell pénz. 18 éves korom utan azt mondta a kezembe adja a személyimet és mehetek amerre jolesik. Hàt mondhatni néha ez vigasztal. 2 év és vége. Itt maradnak a tökéletes kislànyukkal (aki rosszabb 10 fiunàl. A bölcsibe ie csak panasz van rà) anyàm nem hajlando egy levegőt szivni velem. Ha kimegy a konyhàba engem beküld a szobàmba vagy forditva. Nem tudom mi a baj de jol esett kiirni magambol. :( talànba tulvilàgon megértem az ilyen embert.
2018. jún. 28. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudom, soknak tűnik ez a két év, de ne foglalkozz velük. Tanulj sokat, érettségizz jól, emeltet is csinálj, így bejuthatsz államilag támogatott helyre egyetemre. Ott kaphatsz ösztöndíjat és kollégiumba mehetsz. Emellet majd dolgozhatsz is. Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved a tanulástól és leszóljanak. Majd akkor az lesz a bajuk, ha a diplomáddal többszörösét keresed, mint ők együtt véve, de az már nem a te bajod lesz. Kitartás :)
2018. jún. 29. 16:51
 12/13 anonim válasza:

Elsirtam magam az irasodon. Ezt csak azok erthetik, akik tapasztaltak mar hasonlot. Mondanam, hogy odovel erosebb leszel es jobban turod majd, vagy lepattan rolad,de ez csak reszben igaz.

En reggelente szorongassal, akar panikrohammal ebredek. Kenyszeres maximalista vagyok. Es masoj elott nem gyengulok el, kivetel a parom. O viszont eszre vettem, h mint anyam kepes kihasznalni a gyengesegeimet. Tovabb kell lepnem. Csaladsegitohoz fogok jarni beszelgetni egy holggyel. Teljesen ingyenes 2x mar voltam. Segitett.

Mar nem elek a szuleimmel, de minden napom mergezik az emlekek.

Tudom milyen nehez most neked. De probald megtalalni azokat a dolgokat, amiket szeretsz, kepes vagy belemerulni.

Egyet ertek az elottem szolokkal is! Keress munkat, vagy valamit amivel legalisan penzt szerezhetsz! Es ne engedd nekik, hogy elvegyek a penzed!

2018. jún. 29. 16:57
 13/13 anonim válasza:
Teljesen megértem velem is ez van
2019. jan. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!