Utàl anyàm, mit csinàljak?
Elsirtam magam az irasodon. Ezt csak azok erthetik, akik tapasztaltak mar hasonlot. Mondanam, hogy odovel erosebb leszel es jobban turod majd, vagy lepattan rolad,de ez csak reszben igaz.
En reggelente szorongassal, akar panikrohammal ebredek. Kenyszeres maximalista vagyok. Es masoj elott nem gyengulok el, kivetel a parom. O viszont eszre vettem, h mint anyam kepes kihasznalni a gyengesegeimet. Tovabb kell lepnem. Csaladsegitohoz fogok jarni beszelgetni egy holggyel. Teljesen ingyenes 2x mar voltam. Segitett.
Mar nem elek a szuleimmel, de minden napom mergezik az emlekek.
Tudom milyen nehez most neked. De probald megtalalni azokat a dolgokat, amiket szeretsz, kepes vagy belemerulni.
Egyet ertek az elottem szolokkal is! Keress munkat, vagy valamit amivel legalisan penzt szerezhetsz! Es ne engedd nekik, hogy elvegyek a penzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!