Szülők! Hogy viszonyulnátok a fiatokhoz, ha mikropénisze lenne? Hinnétek, bíznátok benne, hogy lehet barátnője?
Vagy nem? Ebben az esetben ezt hangoztatnátok is?
Hogy pl. "Fiam, neked nem lehet nőd, családod, más örömöket kell keresned"?
Előző vagyok. De hát így is megkaptad a mindkét oldalú válaszokat, nem?
Egyébként sejtettem, hogy te vagy a fiú.
Ha így születne a fiam (nyilván kiskorodtól kezdve tudják), mert a mikro, az mikro, én biztos, hogy mellette állnék mindenben. Nem sajnálatból, hanem azért, amilyen ember lett belőle. (Feltételezem, hogy jó.) És hát mert a gyerekem.
Ne csüggedj, már írtam, nagyon sok fogyatékossággal élő ember talál párt. Még olyanok is, akiről nem is gondolnád.
A személyiség a legfontosabb mindenféle szempontból.
Természetesen nem hangoztatnam a fiamnak hogy ne is reménykedjen, emiatt sosem lesz boldog... És nem is gondolnék ilyet.
Tényleg, néha csodálkozom, hogy milyen emberek is találnak maguknak párt. Akkor Te miért ne találnál? Nem neveznélek fogyatékosnak. Egyébként nem csodálatos, hogy hányan rácuppantak a "kis aranyosra"?? Ennyi választ még nem láttam pár perc alatt!
Kedves kérdező!
A válaszokból is láthatod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, hiszen ezen az oldalon is rengeteg válaszoló "töketlen".
Amúgy ha nem találod meg a kukidat, javaslok egy mellszívót.
:)
"mikropénisz"
Nincs azzal baj, kivéve ha egy hosszabb szöveget szeretnél rátetováltatni...
Ha az én fiam lenne ebben a helyzetben, akkor sajnálnám, de valószínűleg már tudnék róla évek óta, így a sok év alatt fel tudnám készíteni a lelkét arra, hogy lesznek ebből csalódásai. Az is biztos, hogy azért csak utánanéznék a műtéti megoldásnak. A mikropénisz sajnos a legtöbb nő szemében kizáró ok egy hosszabb távú kapcsolatra, mivel nulla az élvezet ez miatt szex közben, ha a sima közösülést nézzük. És valós probléma, nem kéne rajta gúnyolódni. Nagyon nehéz lesz párt találni, de nem lehetetlen. Ismerek olyan férfit, akinek szintén mikropénisze van és rettentő magányos. Hiába vágyik családra, nem maradnak meg mellette a nők, pont ezért, mert az első pár alkalom után lépnek. Higgyétek el, hogy a nőknek sokat számít.
Viszont ahogy írta valaki, fogyatékosok is találnak párt és valódi, igaz szerelmet, tehát nem egy teljesen lehetetlen dologról beszélünk, csak nehezebb lesz, mint egy átlagos párkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!