30 évesen 1 éves kislányommal hazamenni szülőkhöz?
Csak hogy ne mindenki a sablon szöveget írja, hogy "ne mások véleménye érdekeljen"...
Igen, elítélik. Attól, hogy itt öten azt írják neked, hogy nincs ezzel semmi gond, attól még a legtöbb ember nem így gondolkodik.
Első körben a saját családod, a barátaid és a munkatársak fognak kibeszélni a hátad mögött, hogy mekkora egy vesztes vagy.
Lesz, aki sajnálni fog, mások szánnak majd, néhányan köpködni fognak, néhányan csak simán lenéznek.
"Egyedülálló (?) anya, aki nem képes eltartani a gyerekét?
Megy haza a szülőkhöz élősködni?
A szülei nyakára szül gyereket?
Se munkája, se lakása, de szülni azért tudott?
Hol van az apuka? Van egyáltalán?
Minek szül az ilyen?"
Nagyjából ezekre legyél felkészülve. A szemedbe nem sokan fogják mondani, de látod majd a tekintetükben, hogy te ott csak egy megtűrt, alárendelt személy vagy.
Ha még pénzt is kérsz kölcsön a szüleidtől, akkor aztán végképp el leszel mondva mindennek.
Ja, mielőtt bárki lepontozna, ez NEM az én véleményem, csupán több családot is ismerek, ahol volt hasonló szituáció, és bizony ez megy a háttérben, hiába kedveskednek meg jópofiznak a másik szemébe.
Nem rossz családok, nem gonosz emberek, de ha valaki hazaköltözik a kisgyerekével, ahhoz bizony mindenkinek van pár szava.
6: Én a 70-es években voltam gyerek, és a korosztályom 70%-ának elváltak voltak a szülei 1 éves korára és egyedül nevelte őket valaki, tehát a többségről beszélünk.
Fura lenne, ha így 40-45 évvel később, amikor egy már fél évszázada természetes dolog és a többségi társadalmat mégis kibeszélné egy elenyésző kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!