Csak engem idegesitenek ennyire a kirakatszülők?
Nem is értem mit idegesítem magam rajta, de kb azt érzem hogy fele csak azért szül hogy legyen mit mutogatni a facen. Nem elég hogy napi 80 képet rak fel a hasáróp, a gyerek még ki se jött belőlük kb 3 órája (tiszta izés még a baba, szóval alig tiszta) és már a facen látom szerencsétlent... onnantól kezdve óránként jönnek a képek... annyira idegesít, eljátszák a mintha szülőt közbe a 6 éves gyereket minden nap gyors kajákkal tömil(ismerek ilyeneket is)... majd berakják a tv elé őket azt a drága anyuka nyomkodja egész nap a facebookot.... Ez a jövő?
Annyira elmegy a kedvem a gyerekvállalástól...... tudom nemis kellene hogy ez idegesítsen, és próbáltam ellene tenni hisz majdnem fele ismerősöm letöröltem, de akkoris maradtak még ilyenek... titeket is idegesit? Miért csinálják ezt? Közbe a gyerek a házon és az ovin kívül sehol se olt, ja bocs de a gyorskajÁldába meg a kasszás erzsi hakniján... de se egy kirándulás vagy piknik vagy egy séta... őrületes!:-(
27/N
Én bevezettem hogy a 3. indokolatlan gyerekes fotó után törlődik az illető az ismerőseim közül. Ha nekik ez jó, lelkük rajta de én nem vagyok rá kíváncsi.
Bár a kirakatszülő fogalma nekem kicsit mást jelent, a saját gyerekkoromból vett példát de ettől függetlenül marhára irritál amikor a szerencsétlen kölyökről még a magzatmázat se mosták le, de már 200 ember elé ki van csapva a fészre hogy hozza a lájkokat anyucinak.
Nem kell, hogy elmenjen a kedved a gyerekvállalástól, ugyanis neked nem kell így viselkedned, és kész :)
Mi a 4 évesünkkel napi szinten megyünk, séta, piknik, kirándulás, játszó, csavargás, focizás, roller, bicikli stb. és azért sok helyen, sokakat látok, akik szintén sok minőségi időt töltenek együtt családként.
Van ilyen is, olyan is, engem is megszóltak már, hogy állandóan megyünk :)
Szülőként majd eldöntheted, hogy milyen gyerekkort szánsz a gyerekednek.
Fingom sincs miért csinálják,lusták, depisek, utálják az életüket, nem szabad velük foglalkozni.
Mióta lett ismerősöm, aki a szülés után 4 órával saját fb profilt csinált a babájának, azóta semmin nem lepődök meg :)
Koszonom a biztatast es komolyan hitet adsz hogy nincs minden veszve... buszke anyuka lehetsz hogy mindent megteszel a babód fejlodeseert..:-) Gratulalok tenyleg!
Utolso: jezus isten.... komolyan nem hiszem el hogy ezeket miert nem buntetik??? Az ilyenek minek szulnek? Mi lesz abbol a gyerekbol... felhaborit nagyon....
Biztos van bennem egy kis rosszindulat, feltekenyseg mert enis annyira szeretnek mar gyereket de meg nem tartunk ott a parommal (anyagi helyzet) talan 2 ev mulva... de ahogy latom ezeket a kepeket... a pumpam fel megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!