Mást is idegesítenek a csaladtagjai?
Egyszerűen kezdek itthon megőrülni. 24 éves vagyok egy éve végeztem az egyetemen, azóta dolgozom. Van két testvérem az egyik középiskolas a másik egyetemista. Anyával élünk.
Anyám belekot dolgokba elég gyakran, hülyeségekbe. Pl elmegyek kicsit szórakozni és akkor mindjárt azzal jön hogy ha jövök haza ne zorogjek ne nyomja fel a villanyt csendbe legyek. Ez érthető! Így is teszek, hozzatennem hogy általában 11-re itthon vagyok mert általában hétköznap megyek. Ő reggel hajnalba 5kor kel. Na ő viszont aztán zörög csörög, jóval mielőtt elindulna felveszi a cipőjét és végig kopogja a lakást.. Szóval értitek.
Egyszerűen kezdek teljesen megkattani tőlük. Képtelen vagyok tovább velük élni. A sok apró dologtól elkezdve egészen a nagyobbakig midig van valami. Szívem szerint elkoltoznek azonnal de nem tudok még az anyagiak miatt. Itthon adok bele a költségekbe.
A barátom messze lakik 70 km-re és csak hétvégén tudunk találkozni. Megbeszéltuk hogy egyik hétvégén ott vagyunk nála másikon nálunk. Ő is otthon él még mivel szintén hasonló szituban van anyagilag, munkaügyileg.
Más is van így? Kezd az agyamra menni ez az egész.
Engem is idegesitenek, hasonlo aprosagokkal, mint teged.
Szerintem ez egy jele annak, hogy ideje elkoltozni.
En mar tervezgetek is, jovo ev elejen alberltetet veszek ki.
Éltesen és töltsön el örömmel az a tudat, hogy te legalább annyira idegesítő vagy családtagjaid számára, mint neked ők.
.
A status quo-n csak és kizárólag költözéssel tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!