Mit szólnál hozzá, ha a 14 éves lányod egy szép napon hatalmas tetoválással a kezén jönne haza, amit az ő tetováló művész nővére készített?
16 évesen sem lesz érettebb!!!! Ezt értsétek már meg, 16 évesen pedig már az ő döntése és nincs szülői beleszólás.
"Az egyetlen különbség a tetovált és nem tetovált emberek között,hogy a tetováltat nem érdekli,hogy te nem vagy az."
Hát pedig egy tetoválás miatt nem vágta el még az életét... Nemzetközi pénzügyi és számviteli szolgáltató cégnél dolgozom (nem SSC, de már ott is találkoztam ilyennel), több embernek van tetoválása, van akinek látható helyen is. Ilyen hülyeséget csak azok állítanak, akik még sosem dolgoztak ilyen helyeken...
Egyébként a feljelentést én is helyénvalónak találnám, tanulja meg a nagyobbik lány is, hogy a döntéseinek következményei vannak.
Bezáratnám a lányom szalonját, mert ezek szerint illegális dolgokat müvel ott. Ennyi.
A kucsi meg igy járt, a suliban ezt nem fogják dijázni.
Abban a pillanatban se net se teló se semmi nem lenne a kisasszonynak. Hétfőn mennénk orvoshoz és szépen leszedetném. De a nyáron sehová nem menne.
14 évesnek tetkó??
A saját gyereketeknek ártanátok? Kiraknátok, meg bezáratnátok a szalont? Ennyi rosszindulatú embert is rég láttam egy helyen. És a szomorú, hogy a saját gyereketek ellen irányul. :( :(
Varrja szét magát, ha akarja.
Vezetni sem lehet jogsi nélkül, mégis sok szülő megengedi a gyereknek, hogy vezessen 14 körül NEM közúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!