Csak én érzem úgy hogy a legtöbb művészeti főiskolás "önjelölt művész" hatalmas nagy képmutató?
Min. 95% legjobb esetben is csak művészeti szakmunkás.
Hiába ügyes valaki valamiben, ha nincs mögötte semmi, akkor az nem az igazi.
A valódi művészt pont az különbözteti meg a nagyképű senkitől, hogy előbbi nem azzal lesz elfoglalva, hogy minden áron mutogassa magát, meg várja, hogy dicsőítsék.
Főleg a "fotóművészek" között sok az ilyen.
Szerintem csak irigy vagy, vagy nem érted őket/ az általuk megosztottakat.
Te miért "csináltad" ezt a kérdést?
Egyáltalán minek nézed az ilyen emberek profilját, ha ez a véleményed róluk?
#5.:
Egyetértek veled.
Ezért nincs nekem Fb. profilom. Kb. 3 hónapig volt, aztán megundorodtam az egésztől.
Vannak néhányan, akik valóban ilyenek. De főiskolán szerintem elég kevés az önjelölt művész, mivel művészeti főiskolára, egyetemre elég nehéz bekerülni, ha pedig valaki bekerül, akkor valamilyen szinten el van ismerve a tudása szakképzett emberek (a tanárok) által.
Én inkább a művészeti középiskolákban látok rengeteg önjelölt művészt, akik még nem is tudják, mik akarnak lenni igazán, csak művésznek lenni menő.
Így van, mindig is így volt.
Az arcoskodás, pofázás, alterkedés, hipszterkedés hozzá tartozik a marketinghez.
Kenyérharc van, másképp nem boldogulsz (idehaza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!