Ez jogos apámtól? Pénz kérdés.
őszintén megmondva, nekem már az nem tetszik, hogy milyen jogon venné el azt, amit TE keresel meg?
Esetleg kompromisszumot úgy lehetne kötni vele, hogy megmondod neki, hogy abban az esetben vagy hajlandó elmenni a kreszre, ha mellette mehetsz dolgozni és MAGADRA költheted a pénzt.
Mondd meg neki, hogy vagy így, vagy sehogy.
Amúgy, szerintem biztosan összehozható, hogy az órák mellett tudj dolgozni, (nincs jogsim) gondolom nem napi szinten kell menni.
Ha igen, akkor meg vagy délelőttös vagy délutános munkát kell vállalnod.
Én ezt javaslom, próbáld meg ezt. Legyél kicsit határozott, ne engedd, hogy uralkodjon azét, mert Ő az apád.
#16 vagyok
Még annyit tennék hozzá, hogy egyik válaszíró szerint ha bankszámlára jön a pénz, azt nem veheti el.
Ez tény, de ahhoz kell egyik szülő, aki aláírja a papírt pontosan azért, mert nem nagykorú a számlanyitó.
Tehát apa/anya nélkül nem lesz bankszámla.
Ezt maximum édesanyáddal lehetne kivitelezni, de gondolom ő nem akar konfliktust.
Én megcsinálnám a jogsit, mert na, az nem hullik az ember ölébe csak úgy, és drága, aztán közölném, hogy bocs, más autóját nem vezetem.
Én spec tényleg nem vezetem másét, mertha gebasz van, esetleg véletlen koccanás - pláne friss jogsisként -, akkor engem bxnak le, holott ő adta oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!