Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek ilyen...

Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sajnos,van egy olyan rossz adottsagom hogy mindenert lelkifurdalasom lesz. De nem is ez a lenyeg,hanem,hogy irjak le mindent anyukamnak es menjek el itthonrol? Az a helyzet,hogy megbantanam es meg neki allna feljebb bar jogosan bantanam meg,o azt hiszi mindent jol csinal(t) meg hangoztatja is nagy buszken hogy miket mond rolam,ha valami rosszat csinalok elhord mindennek,akkor tenyleg ram tesz mindent,takaritsak ki(ami nem gond mindig megteszem) eltakarodhatnek a hazbol, rohadek kolyok stb Tudom nem sok infonde nem is akarok tobbet mondani,egyreszt lehet megtalalja ezt a kerdest,masreszt meg mindenki ledobbenne elhordana mindenko mindennek,ezt meg nem akarom. Szóval írjak le minden banatomat vele kapcsolatban?
2018. jún. 13. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De mi a kérdés? Mit szeretnél tudni?
2018. jún. 13. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
De miért akarod leírni? Elakarsz menni hazulról és búcsúlevelet írni? Nem igazán értem..
2018. jún. 13. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

NEM SOK infó?

Gyakorlatilag SEMMIT nem írtál... :D

2018. jún. 13. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy? Ha gyerekkorú (14 alatti), simán visszavisz a rendőr.

Ha felnőtt, akkor magamhoz vennék X összeget, írnék egy levelet, leírnám benne, hogy miért döntöttem így, majd bezárnám a házat/lakást (a kulcsot bedobnám a levelesládába, és kész.

2018. jún. 13. 12:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazatok van,de senkit sem akarok megbantani. Csak már szerintem depressziós is lettem miattuk. Nem vagyok kiskorú,sajnos annyi penzem sincs,hogy el menjek itthonrol de ha az lenne a legjobb megoldás a sajat egeszsegem erdekeben,akkor meg a hid ala is bemegyek. Csak igy nem lehet felepiteni egy eletet,de hát nyomorban jobb?

Annyi a problema,hogy nem vagyunk jo kapcsolatban,mindenert en vagyok a rossz. Legyen ennyi elég,még szépen is fogalmaztam.Az lenne a kérdés egyébként amit már le is irtam,hogy ti mit tennétek egy ilyen helyzetben.

2018. jún. 13. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:

"a sajat egeszsegem erdekeben,akkor meg a hid ala is bemegyek"

Na az biztos jót tenne az egészségednek. Ha nem vagy kiskorú dolgozz, tegyél félre pénzt ami elég az elinduláshoz és költözz el, mást nem tehetsz, ha ennyire rossz neked otthon.

2018. jún. 13. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el dolgozni, félretenni aztán el otthonról.
2018. jún. 13. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!