Szerintetek mit tegyek ilyen helyzetben?
NEM SOK infó?
Gyakorlatilag SEMMIT nem írtál... :D
Mennyi idős vagy? Ha gyerekkorú (14 alatti), simán visszavisz a rendőr.
Ha felnőtt, akkor magamhoz vennék X összeget, írnék egy levelet, leírnám benne, hogy miért döntöttem így, majd bezárnám a házat/lakást (a kulcsot bedobnám a levelesládába, és kész.
Igazatok van,de senkit sem akarok megbantani. Csak már szerintem depressziós is lettem miattuk. Nem vagyok kiskorú,sajnos annyi penzem sincs,hogy el menjek itthonrol de ha az lenne a legjobb megoldás a sajat egeszsegem erdekeben,akkor meg a hid ala is bemegyek. Csak igy nem lehet felepiteni egy eletet,de hát nyomorban jobb?
Annyi a problema,hogy nem vagyunk jo kapcsolatban,mindenert en vagyok a rossz. Legyen ennyi elég,még szépen is fogalmaztam.Az lenne a kérdés egyébként amit már le is irtam,hogy ti mit tennétek egy ilyen helyzetben.
"a sajat egeszsegem erdekeben,akkor meg a hid ala is bemegyek"
Na az biztos jót tenne az egészségednek. Ha nem vagy kiskorú dolgozz, tegyél félre pénzt ami elég az elinduláshoz és költözz el, mást nem tehetsz, ha ennyire rossz neked otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!