KicsiPajti kérdése:
Apa nemrég vett nekem egy örcsögöt és nagyon megszerettem a kis törpehörit, de egyszer mikor hazajöttem apumtól akkor már nem volt itthon. Mikor apa elment anya azt mondta odaadta a hörimet egy tanítványának. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apa nemrég vett nekem egy örcsögöt és nagyon megszerettem a kis törpehörit,de egyszer mikor hazajöttem apumtól akkor már nem volt itthon.Mikor apa elment anya azt mondta odaadta a hörimet egy tanítványának.
Mit tegyek?
2018. jún. 3. 13:50
21/24 anonim válasza:
3-as 😂😂 egyébként szerintem is megdöglött.
23/24 anonim válasza:
ez engem is érdekel. Sikerült visszaszerezni a hörit?
24/24 anonim válasza:
"Anyának pedig azt a büntit adom hogy apámnál alszok majd 1 hétig vagy még több ideig!" Lehet hogy ez jutalom lesz anyádnak, apádnak meg bünti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!