Apa nemrég vett nekem egy örcsögöt és nagyon megszerettem a kis törpehörit, de egyszer mikor hazajöttem apumtól akkor már nem volt itthon. Mikor apa elment anya azt mondta odaadta a hörimet egy tanítványának. Mit tegyek?
Apa nemrég vett nekem egy örcsögöt és nagyon megszerettem a kis törpehörit,de egyszer mikor hazajöttem apumtól akkor már nem volt itthon.Mikor apa elment anya azt mondta odaadta a hörimet egy tanítványának.
Mit tegyek?
1. Apádnak szólni.
2. Megkérdezni, kinek adta oda és közölni, hogy most szépen együtt elmentek érte.
3. Anyád legeslegkedvesebb tárgyát, bármi legyen is az, szétvágni, összetörni, kidobni.
Én azt a magyarázatot tartom a legvalószínűbbnek, hogy anyád apádra féltékeny és így akart bosszút állni rajta.
Gratulálok az idiótáknak akik arra biztatják a kérdezőt hogy okozzon kárt...
Kedves kérdező! Beszélj anyukáddal. Kérdezd meg miért tette, apukád megkérdezte-e egyáltalán hogy adhat-e neked állatot? Ha TÉNYLEG elajándékozta, és nem elpusztult a höri, akkor meg kérd meg hogy hozza vissza.
Most olvasom újra a nyitókérdést!
"mikor hazajöttem apumtól akkor már nem volt itthon" ... mármint a törpehörcsög.
Tehát a kérdező apja és anyja külön élnek, nyilván elváltak!
Apukája megajándékozta a törpehörcsöggel, amit anyukája eleve utált csak azért, mert gyűlölt volt férje vette a gyereknek.
Olvastam már ilyet a GYK-n, hogy anyuka a lány apától kapott aranyláncát hagyta, hogy egy rokon kislány elkunyerálja. Pontosabban leugatta a saját lányát és erővel odaadta a másik gyereknek. Ott is az volt a véleményem, hogy a cél az volt, hogy megsemmisüljön, eltűnjön az apától kapott ajándék.
Szinte biztos, hogy itt is ez történt.
Sajnos rengeteg szülő van, aki válás után a gyereken keresztül szurkál a volt párjának. Talán mondanom sem kell, hogy az ilyen szülőben nincs szeretet a gyereke iránt!
Utolsó, nagyon bele lehet ám unni abba, hogy 2-6 havonta ki kell venni az alom egyik felét, és a helyére újat kell rakni. Mert a tévhitekkel ellentétben tilos hetente takarítani a hörcsögöket. A pisisarkot kell pár naponta tisztítani. Ez kemény 3 percet vesz el az ember életéből.
Kérdező, nem írtad, hány éves vagy, de a fogalmazásod alapján elég nagynak tűnsz. Nem hiszem, hogy a szülők hazudtak a halála miatt.
Köszönöm!Most feldobom a vállamra a táskát és megyek a gyerekhez...
Anyának pedig azt a büntit adom hogy apámnál alszok majd 1 hétig vagy még több ideig!
Köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!