Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak apukámmal, ha...

Mit csináljak apukámmal, ha össze akar hozni egy lánnyal, de én nem akarom?

Figyelt kérdés

Apukám kiderítette hogy egy régi ismerősének a lánya arra az egyetemre jár mint én. Azóta egyfolytában felhozza hogy ismerkedjek meg azzal a lánnyal, és udvaroljak neki. Számtalanszor elmondtam neki hogy nem érdekel a lány, de hajthatatlan. Amúgy sincs sok témám apukámmal (csak hogy hogy megy az egyetem meg hogy beszélgettem-e ezzel a lánnyal), de így még inkább inkább kerülöm a társaságát.

Ami a lány ellen szól:

-Anyukám szerint az a "régi ismerős" apukámnak egy futó kalandja volt, akiért apukám egy időben el is hagyta anyukámat (még amikor nem voltak házasok), majd visszakönyörögte magát. Apukámat ezzel egyszer szembesítettem, de tagadja. Viszont -figyelembe véve hogy apukám meg anyukám is óriási kamugép- nem hiszem hogy anyukámnak akkora lenne a fantáziája hogy ilyeneket kitaláljon csak úgy. De persze fogalmam sincs, a "régi időkről" mindig teljesen ellentétes módon emlékeznek...

(Anyukám teljesen ki is akadt, és kilátásba helyezte hogy soha többet nem áll velem szóba ha ahhoz a lányhoz bármi is közöm is lesz.)

-Átlagos kinézetű lány, nem tetszik különösképpen.

-Eléggé furcsa lenne odaállítani hogy "apukám anyukádat dugta régen, de bírta anyukádat ezért azt szeretné hogy családtag legyen, ezért apukám kérésére szeretnélek téged közelebbről megismerni".

-Van egy másik lány akivel megkedveltük egymást (nem járunk még, de remélem hogy nyáron vizsgaidőszak után arra is sor kerül). De amikor volt barátnőm, akkor is mondogatta hogy nem baj, csak beszélgessek azzal a lánnyal, abból baj nem lehet.

2018. jún. 2. 23:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg neki hogy udvaroljon ő, úgy családban marad xD
2018. jún. 3. 01:27
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Attol h megházasodott még csinálhatott előtte a nőnek gyereket,de komolyan téged se értelek,felnőtt vagy ha egyetemre jársz,miért nem tudod meg kérdezni apádtol h miért akar össze hozni a csajjal? Komolyan ne h már 18 felett a szülő válassza ki a partnert..
2018. jún. 3. 01:32
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem a hugoddal, hanem a nővéreddel :D
2018. jún. 3. 02:56
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
"Nézd apa. Sokszor elmondtam már, most utoljára mondom el: NEM ÉRDEKEL a csaj. Nem szeretném többször hallani ezt a témát. Az, hogy te megdugtad a csaj anyját nem jelenti azt, hogy én is meg fogom prütykölni a lányát. Legközelebb szó nélkül itt foglak hagyni, ha felhozod ezt a témát. És most megyek, szia."
2018. jún. 3. 03:07
 15/30 anonim ***** válasza:
83%

"Már a sokadik hudos válasz után azt tisztázzuk hogy valószínűleg nem a hugom mivel ez a dolog még azelőtt volt hogy apukám megházasodott volna."

Hát akkor tényleg nem a húgod, hanem a nővéred. Egyébként gyanítom akkor is volt már farka apádnak, amikor még nem volt házas és használta is azt, tehát lehet a tesód a csaj bőven.

2018. jún. 3. 03:11
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Kizárt, hogy a csaj a kérdező apjának a lánya lenne, mert akkor nem erőltetné a fiát, hogy jöjjön vele össze. Kivéve, ha egy perverz állat, de azt tudni lehetne másból.

Azért erőlteti, mert tudat alatt azt akarja, hogy hozd helyre az ő élete hibáit. Valószínűleg ez az exe nagyon fontos volt neki, nagyon megbánt valamit vele kapcsolatban. Ez elég gyakori jelenség. De az is lehet, hogy egyszerűen neked akar jót, azon logika mentén, hogy ha az anyja jó volt annak idején, akkor tuti a lánya is az, és ha összejössz vele, az valamiféle apa-fiú kapcsolati kötődést is eredményezne.

2018. jún. 3. 03:21
 17/30 anonim ***** válasza:
94%
Az nem lehet, hogy apád az exe közelébe akar ismét kerülni?
2018. jún. 3. 06:38
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne porogd tul. Igen teny, hogy azert ismerheti, mert egy ismerosenek a lanya. (Az veletlen, hogy exbaratno ismerosenek a lanya, lehetne tok mas is.) Apukak es ez is teny, szeretnek velemenyt formalni, hogy kivel lenne jo a fiuknak ismerkedni. Lehet latasbol ismeri a lanyt vagy ha nem akkor epp ezert kivancsi vajon miylen lehet.

Teny: apukak a kicsit "ismerost" jobban preferaljak, mint a nem smerost.

En lany vagyok, de apukam nekem is mindig ajanlgatott ezt/azt, nem foglalkoztam vele. Inkabb meseltem akkor mar arrol, aki engem erdekelt.

Te is probald ki, mondd hogy lattad, de neked nagyon nem jon be mar kinezetre sem, viszont kepzeld van egy tunder lany, aki es zengj odakat egy masik csajrol. Apukad megnyugszik majd. Bar 2 ev soknak tunik :-))), de még ketto e belatja tudsz magadnak baratnt valasztani. :-)

2018. jún. 3. 06:49
 19/30 anonim ***** válasza:
92%
Egyetemre jársz és a faterod még így beleugat az életedbe? Én nem voltam ilyen gyerekes egyetemista koromban és el tudtam rendezni a magánéletem egyedül is, apuci nélkül. Érdekes módon nem sose szólt bele senki és ha megtette volna, rövid úton lezártam volna a témát. Neked ez miért nem megy???
2018. jún. 3. 07:28
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valamiért az ugrott be, hogy a legjobb védekezés az egykedvűség.

Tehát apád elkezd beszélni a csajról. Meghallgatod, de nem mondasz semmit.

Aranyszabály amúgy is, de nálunk ezt kb 100-ból 1 ember ismeri és egytized alkalmazza:

VÁLASZOLNI CSAK KÉRDÉSRE, TELJESÍTENI CSAK KÉRÉST TUDUNK!!!!

Tehát amíg csak azt mondja, hogy de szeretné, addig az olyam, mintha te meg de szeretnél egy Porschét majd, ha bejön az élet. Amíg azt mondja, nem bánná ha, vagy hogy jó lenne, addig az olyan, mintha azt mondaná, hogy a fű zöld, az ég kék.

Ha nem fogalmaz világosan, tisztán, akkor nincs dolgod vele. A célozgatást nem kell soha kérésnek felfogni.

Ha erőszakosabb, az más, akkor meg lehet mondani, hogy nincs kémia, nem jön be a lány, látásból ismered, de úgy látod rajta hogy te sem érdekled, stb.

És kitartóan, ha célozgat, tudomásul veszed, ha kérdez válaszolsz, ha kér, megmondod, hogy miért nem tudod teljesíteni

2018. jún. 3. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!