Nagyon elegem van. Mit tegyek?
Szóval, 16 éves fiú vagyok. Van egy húgom, aki 14 éves.
Mindig én vagyok leszidva... Van mosogatás, akkor biztosan nekem kell megcsinálnom, mert az én drága hugicám "nem tud rendesen"
mosogatni. Mindig nekem kell elpakolni a csöpögőt, mert a hugicámnak tanulnia kell... Nekem kell hajtogatnom a ruhákat, mert a hugicám nem tud... A szemetet is nekem kell kivinni, mert nehezen nyílik a szemétledobó-ajtó és nem tudja kinyitni... Le vagyok kiabálva, ha valamit nem jól hajtok össze.
Nekem kötelező elmosogatnom, ha sütök valamit, a hugi helyett el van mosogatva. Arra van pénz, hogy ő elmehessen a barátnőjével sminket venni, vagy mozizgatni. Akkor persze nincs, amikor én szeretnék valamit. És ha esetleg "visszaszólok", hogy valami nem úgy van, akkor is le vagyok tolva, hogy hogy merek én feleselni...
Már nagyon elgem van ezekből... Szerintem ez így nagyon igazságtalan. Mit mondjak? Nem akarok senkit sem megbántani.. Az is megfordult már a fejemben, hogy inkább kiugrok az ablakon. Nem szolgának születtem. ...
ne csináld meg a dolgokat és kész. mindegy mi a következménye és panaszkodj sokat apádnak.
Ha nem tudnak rávenni kihasználni sem tudnak...
Kérdező! Ki ne ugorjál már az ablakon ilyen butaságok miatt!
Ne csináld meg jól a dolgokat vagy ne mindent, panaszkodj apudnak és kész!
Mit fognak veled csinálni anyud és a húgod?! SEMMIT SE TUDNAK!
Állj már ki magadért és nyisd ki a szádat anyádék előtt is, ne csak itt panaszkodj a gyakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!