Mit tegyek? Már nagyon elegem van!
Gondolom anyukádnak nincs semmilyen iskolája. Akiknek nincs egy valamire való végzettségük (pl szakmunkas vagy használható diploma), általában a gyereküket nyúzzák az ő elszalasztott lehetőségeik miatt. Tanuljon ő, ha ennyire akar. Az pedig, hogy ezért nem ünnepli meg a szülinapod, no comment...
Egyébként jó lenne már, ha a szülők levetkőznék ezeket a beidegződéseket, hogy le van szrva minden a lényeg, hogy a gyerek jól tanuljon. Miért is? Hogy egy idegronccsal több legyen? Hogy semmire se vigye?
Én például soha nem értettem igazán semmihez és nem is érdekelt semmi, ezért lediplomaztam, szülők a felhők felett, én pedig ha egyedül élnék, éhen halnék. Pont ennyit ér. A diploma nem érdem. Nem a tudás vagy a tanulás tesz emberré.. Sok szülő fejében szerintem még ez él sajnos. Ha téged érdekel valami, jó vagy valamiben fejleszd fel, próbálj meg a legjobb lenni benne, legyen egy jó szakmád amit élvezel és keresel is vele. Nagyon sajnálom az ilyen gyerekeket, mint te, és borzasztóan dühít. A rokonoknak meg mondd meg, hogy attól még frlköszönthetnek téged, hogy anyukád egy barom. Próbálj meg kitartani.
Ismertem valakit akit csak az utcai lámpák fényénél engedtek tanulni hogy ne pazarolja a világítást
Te nem vagy ilyen helyzetben, de pontosan mit nem értesz a matekban? Át kell tudni lendülni egy ponton
Kérd meg azt a tarsad aki a legjobb matekbol és a legszenvedelyesebben szereti, ő el fogja tudni úgy mondani hogy megértsd
Anyudat úgy tudod leszerelni ha minél jobb jegyeid vannak sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!