Az mi, hogy a szüelim azt is megmondják, hogy hova mehetek diákmunkára és hova nem, egyetem mellett?
10-es miről beszélsz?????
Teljesen más területen vagyok. Gogalmam sincs, hogy honnan vetted, de más munkára akarok menni.
Életképes vagyok, de tud zsarolni, terrorizálni és verni. Az van itthon, amot ő akar és megy is neki. Mindig minden az van, amit ő akar, ki kell szolgálni, még enni se eszik, ha nincs elérakva. És őrjöng mindenkivel. Mert ő "tudja mit kell csinálni".
Anyámmal, tesómmal is ezt csinálja. Anyám 100 %-ban szót fogad neki.
Megdöbbenek mindig,hogy vannak ilyen szülők.
20 éves a fiam.
1 éve külföldön dolgozik, havonta jár haza.
Jött neki ez a lehetőség és élt vele.
Megbeszéltük otthon.
Támogatom lélekben mikor kicsit honvágyas .
Felnőttnek tekintem. Egyenrangúként.
Végezd el az iskolát, egyetemet használd ezt az időt arra ,hogy pénzt gyűjtesz és azonnal lépj le ebből a közegből.
Az életed meg ne viccelj már nem dobhatod el magadtól.!!
Legyél erős.
Csak nem kínai családból való vagy?
Na,ott minden napos az ilyen kb,sőt,a szülők képesek az egyetemre bemenni,egy szó nélkül,hogy kifaggassák az előadót,hogy tanul a gyerekük.A rátelepedésről nem is beszélve.
Mi az, hogy nem eszik, ha nem teszitek elé a kaját????
Tőlem tuti nem kapna, ha egyszer is kezet emelne rám, aztán majd meglátjuk, meddig bírna éhezni! Két nap után már a bogarat is megfogná a sarokban, vagy pusztuljon éhen!
Hány éves vagy? Megtakarított pénz? Már rég le kellett volna lépned onnan és új életet kezdened. Telefont ott hagyod, összeszeded a cuccod, kibérelsz egy szobát (kb30 ezer) elkezdesz dolgozni és megszabadulsz ettől a mérgező környezettől. Mégis mivel zsarolnak? Ha nem mész haza kiéheztetik magukat vagy mi? Ugyan. Elvernek? Ha nem tudják merre vagy úgy nehéz és a rendőrök se visznek haza ha nagykorú vagy.
Jobb megoldás mint az öngyilkosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!