Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mi, hogy a szüelim azt is...

Az mi, hogy a szüelim azt is megmondják, hogy hova mehetek diákmunkára és hova nem, egyetem mellett?

Figyelt kérdés
Közben kikészítenek stb. De az van, amit ők akarnak.
2018. máj. 27. 13:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%
# 11 Inkább befolyásolják a szülei de nem életképtelen.Igaz azt nem írta hogy büfészak vagy normális szakon tanul.De életképtelennek biztos nem nevezném.
2018. máj. 28. 12:18
 22/22 anonim ***** válasza:
52%

Fiú vagy vagy lány?? Ha lány felszedsz egy pasit akivel elvagy hozzá költözöl,aztán ha mégse működik dobbantol. Tudom ez így gáz de sok lány csinálja.

Fa férfi akkor 2-3hónapos tervet készîtel. Addig gyűjtöd a pénzt és dobbantol.

Különben volt egy hasonló eset. Együtt laktam a barátnőmmel a főiskolai évek alatt. Volt még két lakótársunk lányok.

Az egyik egész szép volt bár se melle se popsija de amúgy magas vékony hosszú haj közepes arc. Szóval lehetett volna pasija azért. De nem! Szülei (anyukája) nem hagyták csak ügyvéd,plasztikai sebész....pasit szántak neki. És a lány 150km távolságból tartotta is ezt. Szüleiről falusi pm és first lady. Volt a lánynak egy bátyja neki se volt sose barátnője. A lány 4év alatt egyszer lefeküdt egy maffiás nagyképű sráccal aki csak lyuknak használta másnap egy smsben îrta inkább írasson eseményutánit.

A szobatársa lány,sokat pasizott ,hordta fel neki az udvarlója haverjait. Akkor onnan egy sráccal talán lefeküdt. Mondjuk a két lány ìnséges időkben egymással is elvolt...utolsó éven pedig engem is "használatba vettek" vagyis a másik lánnyal egyszer lefeküdtem amikor csak ketten voltunk fent. Aztán amikor a barátnőm megint nem volt fent de a szülei által elnyomott lány igen akkor inkább bevettük. Szóval azért milyen már nem lehet szerelmes mert otthon letolják érte...

2018. jún. 9. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!