Költözzek haza vagy küldjek haza pénzt?
Figyelt kérdés
Nyelvszakos diplomám van + szakfordítói mester. Budapesten találtam munkát SSC-ben + magántanítás + szakfordítás. Nem keresek rosszul, de otthon rosszul keresnék. Azonkívül leszbikus is vagyok. Viszont apám beteg és anyám nem győzi ápolni a munkája mellett, bár csak kegy éve van nyugdíjig.2018. máj. 27. 13:02
11/14 anonim válasza:
Ha jól keresel, fizess egy ápolót, szerintem így mindenki a lehető legjobban jár.
12/14 anonim válasza:
Az utolso válaszolonál a pont,és igy a te életed se megy fatigra.
13/14 anonim válasza:
Nekik milyen jövedelmük van?
Esetleg el tudod hozni otthonról az összes holmidat valami tárolóba, hogy kiadhassák a lakrészedet, esetleg odaköltözhessen valaki, aki ápolja apukádat, hogy anyukád munkába tudjon járni?
14/14 anonim válasza:
Ne költözz haza, fizess egy ápolót (ha csak délelőttönkéntre vagy heti pár napra, már az is nagy segítség), legalább addig, míg anyukád nyugdíjba megy, utána is besegíthetsz anyagilag, ha szükséges.
Menj haza hétvégére(2 hetente, ha hetente nem is) és segíts kicsit, anyukád is talán "feltöltődik" picit, ha mellette vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!