Öngyilkosság? Megbocsátható egy ilyen bűn? Akár halál után is?
A szüleim elváltak.
Anyám az első élettársával mikor összejött nagyon sokat beszélgettünk,boldog ,nyugodt voltam.
Mióta a 2. Kapcsolatában van teljesen ellökött magától lelkileg..próbáltam beszélni vele,de szerinte ő nem változott semmit..már nem beszélget hozzám,mintha valamiért eltaszítana magától..eddig minden gondját elmondta és elmondhattam én is.
De kár nem tudom kihúzni belőle és én sem mondhatom el neki.
Ez hamarabb kezdődött,mint a bűn,amit elkövettem.
R.hadt nagy hülyeséget csináltam,aminek nem gondoltam,hogy lehet következménye. Egy boltban lemérten az árut,majd dobtam még rá kicsit,a testvéremnek mentem pár éve barackot venni..és ráraktam lemérés után még 2t.
Nem gondoltam,hogy baj lehet,boldig voltam,hogy tesóm mennyit kaphat.
Nem voltunk szegények,de abban az időben kicsit igen.
Hatalnas hü.lyeséget csináltam tudom.
Hihetetlenül bánom,s habár tudom nem azóta ilyen az anyám mégis úgy érzem ez miatt nagyon szégyell engem. Fel sem fogtam,hogy ez lopás lenne,inkább kis csalásnak fogtam fel.
Végül elmondtam neki,mert hihetetlenül lelkis vagyok,annyira szégyellem magam,ki tudja a biztonságiőr mit beszélt ott a boltban dolgozóknak mit csináltam.
Anyának mondtam,hogy nem figyeltem oda és ezért történt.
Ő akkor sem és azóta sem mond rám semmi rosszat,ha én felhozom,higy mennyire bánt mit gondolhatnak az emberek azt mondta,higy mibden csoda 3 napig tart..azt gondolnak,amit akarnak.
Sokszor eszembe jut ez,soha nem tettem rosszat,folyton azon vagyok,hogy jót tegyek másoknak,hogy érezzem szeret valaki. Azóta lett egy párom gondoltam rá elmondom neki,de félek mit szól.
Félek anya szégyell engem emiatt.
Hihetetlenül megbántam. Gyerekkoromban folyton veszekedésben éltem.,sok mindenen keresztül mentem innen a lelkizés mindenen.
Annyira vágyom,hogy szeressenek mióta az eszemet tudom,de valahogy mindig én szerettem jobban .
Abnyira bánt ez,hogy már öngyilkosságra is gondoltam.
Nem tudok így boldog lenni,hogy nem tudom édesanyám miért változott meg velem szemben és hogy nem tudon szégyell e engem.
Folyton azon vagyok,hogy boldoggá tegyem Őt.
Nem hiszem,hanem tudom.
Más okom nincsen abszolút,de ez hihetetlenül bánt.
2.
Attól félek pletykáltak rólunk a boltban,ki tudja az őr mit mondott ott a dolgozóknak.
Félek anyukám szégyell miatta,habár arra is gondoltam,mivel már előtte is más volt,hogy az új kapcsolata az oka,vagy hogy nőjjek fel végre..persze jogos,csak fura ,hogy 18 évesen mikor egyedülálló volt állandóab velem járkált,mint valami barátnő,mióta van ez a kapcsolata hirtelen én nójjek fel..kb 1 hét alatt ment végbe ez a változás..
Ennek több éve.
Soha nem jutna eszembe ellopni valamit.
Akkor kifizettem a különbözetet,de ez nem hagy nyugodni ,hogy ekkora szégyent hoztam rá,vagyis úgy érzem.
Egyszerűen ,ha azt látom anyán valamiért haragszik (ok nélkül) mindig csodálkozik miért kérdrzgetem ennyit haragszik e rám.
Nem tudok boldog lenni valahogy,mindig úgy feszengek,hogy mivan ,ha az egyetlen ,akim van a páromon kívül a családomból nem szeret.
Te milyen öngyilkosságról beszélsz? Hány éves vagy, 12? Mert nekem nagyon úgy tűnik hogy még csak egy kis gyerek vagy. Ha viszont nem, akkor meg viselkedj felnőttként. Anyád világosan kijelentette, minden csoda 3 napig tart. Nem érdekli már őt az az eset, ha meg szerinted látták hogy mit tettél, nem állítottak volna meg kifele menet, hogy ácsi, látjuk hogy loptál? Ráadásul évekkel ezelőtt történt, mit aggódsz még mindig rajta? Kit érdekelne amúgyis mit mondanak más embere?
Ne gyerekeskedj, anyád más miatt változott meg, lehet csak amiatt hogy idősödik, vagy tényleg az új pasija miatt.
Ne gondolj az öngyilkosságra, mert ez egy nagy baromság, főleg amiatt amiért meg akarnád tenni. Az égegyadta világon semmi nem történt. Anyád megváltozott ennyi. Szokj hozzá, változz te is.
Mint írtam is,észrevett az őr.
Elkisért hátra,kifizettem a különbözetet,rég volt,de nem tudok túllépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!