Édesapám halálának 5. évfordulóján mindketten betegek vagyunk. Influenza. (? )
Amúgy lehet, hogy a stressz, gyász miatt vagytok betegek. Tudom, 5 év, de ahogy mondtad, mindennap hiányzik. Anyukám halála utáni januárban olyan beteg voltam, mint soha. Nekem soha semmi bajom, az volt az első influenzám, megfázni sem szoktam, nem tudtam, mit csináljak. Tesóm meg apukám is betegek voltak.
Pihenjétek ki magatokat, beszélgessetek apukádról, sírjátok ki magatokat. A temető nem számít, ő mindig ott van, ahol ti vagytok.
Részvétem. Gyújtsatok otthon, aztán amint lehet kimentek.
"Amúgy lehet, hogy a stressz, gyász miatt vagytok betegek. Tudom, 5 év, de ahogy mondtad, mindennap hiányzik. Anyukám halála utáni januárban olyan beteg voltam, mint soha.".
Ez bocs, de baromság, csak véletlenül alakult úgy.
Annyira jól esett, hogy ismeretlenül is írtatok, vigasztaltatok. Ilyenkor érzi az ember, hogy mennyire jól esik az embernek, ha ismeretlenül is válaszoltok, még ha ketten voltatok, akkor is. Az itt töltött 10 évem alatt én is igyekszem segíteni. De miért kell egymást lepontozni? Mindkettőtöknek megköszöntem a segítséget, tanácsot, mégis belekontárkodik más (is). Ilyen kérdésekre sokszor azt gondolom, nem is igaz, valaki szórakozik. Hát a mai nap,az nem az. Kevesen írtatok, de köszönöm, és pont most nem vártam azt, hogy még ilyen kérdésen is vita legyen.
Nem szoktam privátot írni, de "személyesen" is küldök egy köszönömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!