Nevelési tanácsadóba kellene mennünk?
Figyelt kérdés
Van egy nevelt fiam, 4 éves, 8 hónapos volt mikor megismertem, már akkor hisztis volt ütött mindenkit, azt mondták majd kinövi , de mostanában olyan üvöltéssel van , hogy én még ilyet nem hallottam, nem hagy beszélgetni csak rá lehet figyelni, mindig ajándékot vár, semminek nem örül, a mamája is mondja semmi nem jó neki csak üvölt, bezárta a fürdőbe. Mit tehetnénk?2018. máj. 20. 20:09
21/26 A kérdező kommentje:
De tanácsot kérni el mehetünk? Kérnek valami papírt vagy mit? Ga láthatáson van például akkor sem vihetjük el?
2018. máj. 24. 20:20
22/26 anonim válasza:
Lehet gonosznak fogok tünni,de apuka mondjon le a jogairol,nincs több macera,anyagilag,gyerek nem megy oda üvölteni se többet,és ezt nőként anyaként mondom,én racionális vagyok,az érzelmeket néha ki kell zárni a saját érdekünben. Ti nyugodtan élhettek,anyuka meg meg eszi a főztjét h csak kb pottyantott nevelni törödni foglalkozni már belekakilt kb,ezért ilyen a gyerek.. Le lehet pontozni..
23/26 A kérdező kommentje:
Lemondani nem fog róla, de ga van m vihetjük el szakemberhez , akkor ahogy le van papírozva akkor jön ide, ez nem tetszik az anyának, mert azt mondja jó lenne ha mi foglalkoznánk vele délután, aludni hazaviszük, ő meg reggel elviszi oviba. És minden hétvégén itt lenne, oké , ha ebbe bele megyünk, mi legyen a gyerektartással,mert azt akarja, hogy fizessük, de így mire?
2018. máj. 25. 14:57
24/26 anonim válasza:
Láthatáson sem vihetitek, az, hogy éppen nálatok van, nem jelenti azt, hogy megvizsgáltathatjátok az anyja (gondviselője) beleegyezése nélkül. Tanácsot kérni elmehettek, de látatlanban nem fognak tudni mit mondani.
Azt tudom javasolni, hogy jogásztól kérjetek tanácsot, mit lehet tenni olyankor, ha észlelitek, hogy a gyereknél valami probléma van, de az anyja nem hajlandó kivizsgáltatni, úgy, hogy csak ő jogosult erre. Van erre is megoldás, de a jogi részével nem vagyok képben, jogász viszont tud ebben segíteni.
25/26 anonim válasza:
Jár rendszeresen óvodába? Ott mit mondanak?
26/26 anonim válasza:
Ha nem tud az apa megegyezni az anyával, akkor a gyámhatósághoz lehet fordulni a vitás kérdésben. Az, hogy a szülői felügyeleti jogot az anya gyakorolja, nem jelenti azt, hogy a gyermek nevelésének kérdéseibe az apa semmilyen szinten nem szólhat bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!