Nekem kell bocsánatot kérnem?
8!
Nem kell sajnálni a gyerekemet. Elég jó sora van. Mondjuk ő tisztában van a szabályokkal, mint pl megkérdezi jó előre, hogy x programra mehet e, hogyan, miként. Egyszer jutott eszébe nemleges válasznál a barátnő anyjával felhívhatni, azóta tudja, higy a nem nemet jelent, meg akkor is, ha aznatyauristent hívja segítségül. Elég sok minden van neki megengedve, nagyon ritkán mondok nemet, akkor viszont oka van. Mostg pl szerencsétlen gyerekem épp a barátaival tart a strandra, mert a szemet szülei bérletet vették neki és megengedtek, hogy ah egesz napot ott toltse. Sot, vagyok olyan mocsok, hogy vacsorára azh egész baráti kör meg lett hívva, ami 13-15 kamaszt jelent. Szerencsétlen gyerekem, valóban sajnálni valo
Bizonyára aggódott anyukád, biztos nem rövid busztávolságot kellett volna megtenned. Ha előre lebeszélted volna anyuddal, talán még azt is eléred, hogy ő elkísér, így kicsit még akár ott is maradhatott volna és ellenőrizhette volna hogy jó kezekben vagy. Nem szimpatikus hozzáállás nekem az a másik szülő részéről, hogy anyukádat hívogatják - én akár még azt is bevállaltam volna (mint a szülinapos csaj szülője), hogy elmegyek érted kocsival. Ha ilyet nem ajánlok fel, akkor nem is telefonálgatok, mivel semmi közöm ahhoz, hogy a te szülőd miért nem enged el.
Azért látszik az, hogy te sem vagy éppen őszinte hozzánk se: a kérdésedben nem is említetted, hogy buszoznod kéne, csak utána. Feltételezem, hogy az sem volt megoldva, hogy te hogy jössz haza. Ezeket mind mérlegelni kell.
Nincs miert bocsánatot kérned 15 éves anyukájaként irom. Nálunk ebből sose volt gond, mindenhova mehet, repülni is egyedül fog nyáron. Teljesen megbízom benne, nem él vissza vele. Az értelmetlen tiltás mit eredményez? Enyémek első osztály óta alszanak egymásnál, hozzánk is ugyanúgy jöhet bárki, szivesen főzök sütök az egész baráti társaságnak.
Nekem se volt ilyen gyerekkoromban ezért tudom hogy jók ez a pizsamapartik, még párnacsatázni is beállok :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!