A szüleim bele vannak őrülve az egyetembe, vizsga előtt már aludni se hagy?
Ők küldtek ide, mert egy lánynak bejött és milyen jó, közel van, amúgy sem engednek el Pestre nehogy azz higggyem.
Viszont tőlem elvárták, hogy kitűnő legyek, hogy itt is hozzam az 5,0-át.
Elkezdtek kicsinálni először, mert pénteken nem volt óram és apámnak ez olyan szinten cseszte a csőrét, mert biztos lógok. Meg betegn se hagyott itthon maradni, mert igazolás nélkül nem.
Utána meg hetekig engem aláztak, ha egy vizsga nem sikerült. Volt, hogy azért nem vettem fel, nehogy leordítsanak itthon.
Tegnap is azért bementem betegen, nehogy lecsessznek. Vagy ha elmarad is egy óra, inkább buszoztam, csak nehogy haza kelljen menni.
Meg is vertek, mert csúsztam, főleg apám, de a kicsinálást anyám is érti. Tavaly eltörte apám az orromat, meg a telefonomat, előtte meg a szájamat verte be, mert kiderült, anyám elmondta neki, hogy csúszok. Ütöttek mindketten, hogy nem fogsz csúfoskodni, hogy a XY (ő utánam kezdte), vele fogsz egy órára járni.
De persze az öcsém a koleszban iszik, nem jár be, puskázik, az nem baj.
Ő betegen is hazajöhet. De volt, hogy engem hullabetegen behajtott, még a tesóm itthon fwküdt. 40 fokos láz volt, nem nátha.
Most meg nem hagy aludni amya, mert délután vizsga, már be van őrülve.
Jelenleg több, mimt egy év csúszásnál járok sajnos, szóval ez így lesz még egy ideig.
Miért nem költözöl el?
Miért nem mész kollégiumba?
Miért mondod el nekik ezeket a dolgokat?
Egyetem, itt már nem mehetnek be a tanárhoz érdeklődni.
Mert hogy ez már vagy a negyedik ha nem többedik nyavalygásod.
Annyira szar mégsem lehet azért otthon, hisz simán elviseled...
Hányszor akarod még ezt megkérdezni?
Eskü eleinte még sajnáltalak, de most már unalmas folyton ezt olvasni.
Az összes előttem szóló válaszoló olyan diplomás lehet, akik munka mellett végeztek egyetemet, nulla szülői segítséggel! Biztosan így van, nem igaz? (Mindjárt ír valaki, hogy ő aztán tényleg! :D )
Kérdező! Az elhatározás is könnyebb a realitás talaján. Légy tisztában a lehetőségeiddel!
Szívesen tanulod ezt? Szívesebben tanulnál mást? Van az egyetem mellett energiád bármi produktív tevékenységre? Ha igen, akkor szóba jöhet a diákmeló+kolesz(egyetemi kolesz nem olcsó), ha nem, akkor ne vágj bele olyanba, amit nem tudsz éveken át vállalni.
Van olyan okj szakma ami tetszik?
Nagyon fontos: első szakma ingyenes és ha nappalin járod, akkor a középiskolai kollégium is ingyenes!!! A szakma legtöbb esetben kettő, ritkábban három év. Két év ingyen lakhatás mellett összeszedheteted az albérletre való kezdőtőkét. Hamarabb állsz a lábadra, mint egyetemmel és a diploma még ezután sincs kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!