Elegem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 vagyok,értelemszerűen most megyek gimibe.

Sokat veszekedek anyukámmal..

Úgy érzem,hogy túl rövid pórázon fog.

Sokáig azt hittem,hoogy ezt a kamaszkori "lázadásom" miatt érzem,de ez megváltozott,mert a körülöttem lévők nagy része is megjegyezte már.

pl. hétvégente itthon kell ülnöm,barátomtól is félt,hogy bármi olyat csinálunk..de már hiába,mert két hete megtörtént.Igen most gondolom megkapom majd,hogy korai,csodás vagy..,gáz,szégyen...stb.De anyukám is tudja..és még ezek után sem engedi sem azt,hogy átmenjünk egymáshoz (csak néha),sem azt,hogy ottaludjunk egymásnál.

A barátommal lassan két éve vagyunk együtt.Anya ismeri,anyukáját is és jóba is vannak.

A legjobb barátnőmet sem szereti,se a társaságot amibe vagyok..

megérteném,ha azért nem,mert lehúznak vagy bármi,de 4-es,5-ös tanuló vagyok.

Múltkor volt egy házibuli,arra sem mehettem el.Legjobb barátoméknál volt,semmi erősebb pia,se cigi,szóval semmi komoly.Velem egyidős volt mindenki,mindenkit ismertem,maximum 15 ember.

Tényleg nem értem anyukámat..

előre is köszönöm a válaszokat.

A szídó kommenteket légyszi kerüljük el!

2018. máj. 15. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg anyukáddal egykorú lehetek. Én sem gondolom azt, hogy 15 évesen szexelned kellene a barátoddal vagy innod egy házibuliban. Egy-két évet még várhatnál ezekkel. A barátodhoz átengednélek, de semmiképpen nem engedném meg hogy a barátodnál aludj. Hogy miért nem szereti a baráti társaságodat, azt csak ő tudná megmondani, de nem az a lehúzás egyetlen jele, ha romlik a tanulmányi átlagod. Hiszen máris szexelsz meg iszol, tehát mégiscsak lehúznak. Tudom, le leszek pontozva, de vállalom, hogy nem vagy túl rövid pórázon, ráér még az a póráz fokozatosan lazulni az elkövetkező 2-3 évben. Ugyanis most még az ő felelőssége vagy. Ha véletlenül teherbe esel akkor is, ha a buliban leitatnak és valami bajod lesz, akkor is, ha drogozni kezdesz, akkor is. Nem egyszerű szülőnek lenni, hidd el.
2018. máj. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!