21 évesen hogyan léphetnek le otthonról, ahova nem jöhetnek utánam?
Tavaly egyszer ósszepakoltam egy bőröndet, pár ruhát meg 100.000 forintot, miután apám többször összevert, meg ilyenekkel gyanúsított, hogy drogozom stb.
Visszacibáltak, meg ment, hogy "menj csak bolond vagy, legalább meg tudja. mindenki hasonlók". "biztos megint be vagyok szívva" Visszarángattak.
Utána hetekig mégjobban megvert, ököllel bokszolta az arcom, kicsinált idegileg. Eltörte egy alkalommal az orrom is.
Az egész azért. volt, mert tavaly anyám, mert hazajöttem egy gazdtöriről, amire senki se járt be, elmondta apámnak, hogy megbuktattak egy tárgyból.
Most hónapok óta nem verteg, de rettegek tőle, sehova nem enged el. Volt, hogy zh-ra nem engedett el, mert "ahhoz tamulni kellett volna".
Mit csináljak, ha nem bírom velük??????
Nem kamu...
Olyan nehéz elhinni, hogy tudják mikor van zh-m????? Azt is tudják, mikor van órám.
Felírják legelső héten, hogy mikor jöttem haza. Meg folyamatosan ellenőrzi a cuccaimat... Nem mertem hazajönni, ha elmaradt valami, mert neggyanusítottak, hogy csak lógom. Azt sem engedte meg soha, hogy hiányozzam, azaz ne menjek be egy nap. Első félévben három órát ültem minden csütörtökön a könyvtárban, mert nem akartam matek korrepre járni, de haza sem mehettem, mert leb.snak.
Van ilyen, hidd el. Van akibek elküldtem a Neptunomat is.
Simán egy alkalommal mikor elengednek mondjuk suliba, pakolj össze szépen és ne is menj haza. Hagyj esetleg egy üzenetet, vagy írj nekik hogy "Nem jövök haza!" aztán ennyi.
Ha így bánik veled, minimum egy feljelentést megérdemelne, de az minimum hogy hagyd ott a francba.
Röviden mit csinálj ha nem bírod velük? Ne is próbáld velük bírni..
Elvileg sehova se jöhetnek utánad, de hívj rájuk rendőrséget, ha megfognak és hazarángatnak, nem tehetik meg.
Koliban laknek, vagy tobb egyetemistaval egy lakasban. Plusz testi sertesert, gyermekbantalmazasert feljelentes.
Biztos hogy nem maradnek otthon. A koli a legolcsobb szerintem.
Egyetértek az előttem szólokkal. Két lehetőséged van.
1. Azonnal lelépsz, de akkor más városba, telefonszámcserével, és az egyetemnek is lőttek. Nem vietethetnek haza, nem rángathatnak, nagykorú vagy, azt csinálsz, amit akarsz.
2. Nem tudom mennyi van az egyetemből, de ha nemsoká végzel, akkor összeszorított fogakkal kibírni, addig tudatosan készülni a lelépésre (pénzt gyűjteni, később szállást, munkát keresni). És suli után lelépni más városba/orszàgba, telefonszámot cserélni, stb.
A hogyant más leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!