Kinek mennyire várják el a szülei, hogy hétvégén, amikor hazajön süssön-főzzön, dolgozzon?
Szüleidnek szüksége van ezek szerint a segítségedre, gondolom ők is szívesebben csinálnának mást. A felnőtt élet felelősséggel és rengeteg "nem szeretem, de meg kell csinálni" munkával jár együtt.
Szerintem legközelebb a beadandókat csináld meg hét közben.
Ha jól értem, elmúltál 18, vagyis felnőtt vagy. Választhatsz: vagy hazamész, és akkor óhatatlanul be kell szállnod az otthoni pörgésbe (délelőtt anyuddal sütés-főzés, meg amit még kitalál, délután pedig apáddal a szőlőben, meg amit még kitalál), vagy maradsz az albiban/koleszben, és akkor tanulhatsz, utána meg azt csinálsz, amit akarsz.
Én ilyen helyzetben, ha megtehetem, hogy választhatok, és ez a 2 választásom van, biztos maradnék a suli után is ott, ahol vagyok, akár koli, akár albi az a hely, és megpróbálnám - mint a többi felnőtt - szervezni a szabadidős programomat.
Aztán csak akkor járnék haza, ha nagyon muszáj, de akkor tudomásul venném, hogy beilleszkedem, és azt csinálom, amit mondanak. Ha meg meguntam, bevágom magamat az autóba, azt mondom, hogy sziasztok, és belelépek a gázba, és hazamegyek magamhoz.
3.te se voltál ezek szerint egyetemista.reggeltől estig órákon ülök, beülni nincs időm pár órára az évfolyamtársaimmal.
Azért járok gyakran haza, mert a saját szobámban érzem jól magam s a lakótársaim meg éjjeleket buliznak s nem lehet aludni, napközben meg szintén valaki van nálunk s megint folyik a hangoskodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!