Most ezért miért kell velem üvölteni egész nap?
Az en időmben ugy ment hogy oda mehettem ahiva akartam....
Kinek tanulsz? Magadnak vagy anyádnak? Ki fog belőle elni? Te vagy anyád? Kinek kell 40 evet abban dolgozni, amit most tanulsz? Neked vagy anyadnak.....
Ne legyél már ennyi tutyi mutyi.....
"jó életem lehet"
Ha csak egy kicsit érdekel, akkor nem, mert utána az lesz az életed.
Törivel nem lehet megélni?
-jog
-politikus (legjobb, bár ide csak jól jöhet)
-történész
-esetleg töritanár, de az csak akkor, ha szerencséd van - vagy egyetemen (vagy mással: nyelv, magyar, ének)
-biztonságpolitika
Meg csinálsz egyetem mellett informatika érettségit - vagy már gondolom, most -, akkor az elég valamilyen szinten. Rendszergazda pl., az is jól él.
Anyád hülye az egész élethez úgy, ahogy van.
Én informatikus mérnök vagyok, 25 éve vagyok a szakmában. 30-40 dolláros órabér alatt szóba se állok megrendelővel.
17 évesen elcsesztek egy műtéti altatást, azóta diszkalkuliás vagyok. Gimnáziumban negyedik félévkor megbuktam matekból. Az érettségin különórákkal meg pofátlan puskázással alig tudtam hármassal átvergődni. Senkit nem érdekelt, megvan a diplomám.
Anyád mosogasson, ahhoz ért. Te meg ne feszülj bele az életbe. Informatikát különben sem egyetemen tanul senki, ott csak a papírt adják róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!