Megromlott az amúgy sem túl jó viszonyom a szüleimmel. Miért?
Figyelt kérdés
Sosem tudtunk jólat beszélgetni. Anyagilag mindent megadtak nekem ami csak tőlük tellett. Szépen éltünk. Sosem akartam nekik csalódást okozni, mert szeretem őket, viszont sajnos az utóbbi időkben mégis sikerűlt. Mint kiderűlt nem vagyok az a “nagyon jó kisfiú” akinek gondoltak engem. Sajnos nemtudom megadni nekik azt amire vágynak, amit megérdemelnek.
Sajnos egyre jobban úgy érzem hogy a saját nememhez vonzódom, és ebbe mindenkinek nagyon nehéz belegondolnia.
Amikor ez kiderűlt nagyon durva, és megrázó események történtek idehaza.
Most itt állok gyomorgörcsök közepette és nem tudom hogy mi lesz, vagy hogy mit kellene tennem.
2018. máj. 8. 16:50
11/11 anonim válasza:
Ezért mondom h fordulj pszichologushoz,és normális családnál az hogy a gyerek meleg még nem csalodás ha jo a kapcsolat és a gyereket szeretik,de itt inkább a kapcsolattal lesz a baj,az mérgez téged belül nem az h épp meleg vagy nem hetero. Ha a gyerek nem ugy él ahogy a szülő előirja eltervezi az nem csalodás, az a szőlü onzösége miatti állapot,egy gyerek nem bábu klon,ezt kéne felfogni, nem elvárni a gyerektől h ugy éljen,azt tanulja azt gondolja azt érezze amit a szülő eltervez neki-- Az ilyen szülő kapcsolat betegit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!