Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti gyereketek mennyi zsebpén...

A ti gyereketek mennyi zsebpénzt kap?

Figyelt kérdés

Kérlek azt is írjátok hogy hány évesek illetve mit kell belőle fizetniük.

Mennyire szóltok bele mire költik? (Pl. Ha valami haszonatalant szeretne venni, megtiltjátok?)

2018. máj. 6. 18:28
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim válasza:
Én suli időben kapok naponta olyan 200ftot hogy vegyek egy szendvicset,de van hogy félreteszem pár napon.Ha kell valamire a barátokkal (pl.:fagyi,meki),akkor kérek és adnak egy kicsit(de tényleg csak amiből épp egy kis valamit tudok venni) Ünnepekre a rokonoktól kapok olyan 10.000t (összesen,meg persze ajándékok de csak kicsik nem amiket szeretnèk)Nagyobb dolgokra én költök már pár éve,de még mindig nem kapok semmit.Takarításért,Jegyekért nem kapok,mert család szerint magától értetendő.Már többször próbáltam szüleimmel beszélni,de semmi, pedig a tesóim kaptak az én koromba és aki 24 még mindig kap.:/ 14/L
2018. dec. 31. 09:41
 52/52 anonim ***** válasza:

51:

Én sem kaptam soha annakidején (tizenpár éve )egy fillér zsebpénzt sem. Még a 200 forintokat se, mert otthonról vittem a szendvicset kajának. Ennek ellenére nem tartom jónak, hogy kivételeznek a testvéreiddel. Ha ők kapnak, neked is kellene, ha te nem, akkor nekik sem kellene. Nálunk nem volt kivétel, sem én sem tesóm nem kapott. Húsvétkor (fiúként) gyűjtögettem, szülinapokra stb kaptam valamennyit illetve nyári munkákon kerestem pénzt magamnak.

2018. dec. 31. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!