Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek pszichopata szülei...

Akinek pszichopata szülei voltak, mit tett? Apám kifelé mézesmázos.

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 07:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

10-es vagyok, apám meg éjjel-nappal dolgozik, csak ne kelljen otthon lennie.

Érdekes, míg anya élt, és hárman alkottuk a családot, akkor legkésőbb 5-kor eljött a melóból, és hétvégén sem vállalt soha munkát. Most igen.

2018. máj. 3. 10:35
 12/21 A kérdező kommentje:

Nagy szavak, tudod min mentem át, ez az ember nem normális.

Állandóan, hogy bol9nd vagyok, ugyamolyan bolond, mint az otthoni, majd megverem, hogy a mentő visz el, ráhívom a mentőket, bevitetem az elmegyógyintézetbe stb.

Volt hogy véresre vert, jött és addig ütötte a fejemet, még tudta...

2 perc múlva, hogy ő nem csinált semmit.

Úgy üvöltözik, mint egy barom...

Voltal cifrább dolgok is. Beràngatott az autóba, utàna közölte az emberekkel, hogy csak részeg voltam.

Rgy elmebeteg állat, volt hogy a határán voltam, hogy megölöm magam.

2018. máj. 3. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
Messzire költözni, és új életet kezdeni nélküle.
2018. máj. 3. 11:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudom és remélem mihamarabb így lesz
2018. máj. 3. 13:07
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

Ettől nem pszichopata, éppen az indulatossága bizonygatja hogy nem az .

Mindenesetre nagyon sajnálom hogy ilyen szörnyű helyzetben vagy :(

Anyukád nem tesz semmit? Ne is mondd: lapit, vagy apádat védi. Nálunk legalábbis igy volt... Mindig apámnak volt igaza, én meg mindig "okkal" lettem megverve...

2018. máj. 3. 13:21
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Egyértelműen NEM pszichopata, de valami személyiségzavara tuti van.
2018. máj. 3. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Ha erőszakos, akkor simán rendőrségre kell menni. Ha megver, rendőrt hivni, orvoshoz menni, látleletet felvetetni. Elsőre talán nem, de pár ilyen alaklom és jóidőre megszabadulsz tőle.
2018. máj. 3. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
20%
A gyakorikerdesek.hu közönségének 99%-ának gyökerek voltak a szülei, vagy most is azok. Olvasd végig a kérdéseket. Testi-lelki bántalmazás, folyamatos alázás, kiszámíthatatlan büntetések, ez megy mindenhol. Magyar családok. Mindenki control freak és be van xarva, hogy lejjebb kerül a rangsorban.
2018. máj. 4. 06:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Elköltöztem és minden kapcsolatot megszakítottam velük - anyámmal azért, mert egy alkoholista borderline, amit nem volt hajlandó kezelni, cserébe egész gyerekkoromban vert és lelkileg is terrorizált, apámmal meg azért, mert ezt végginézte és hagyta (miközben ő is piált). Ő nem emelt rám kezet, de ettől még asszisztált anyámnak, úgyhogy innentől kezdve nem volt keresnivalója az életemben.
2018. máj. 4. 17:10
 20/21 anonim ***** válasza:
#18, bocsánat, egy csomóan írtak már itt is rendes, normális szülőkről. Én se tudnék az enyéimről rosszat mondani, akkor sem, ha még élnének. (De nem azért, mert sokak szerint halottról vagy jót, vagy semmit, hanem mindenképpen.)
2018. szept. 6. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!