Mit tegyek hogy apám megdícsérjen?
Soha nem vártam tőle sokat...bármilyen feladatot ad megcsinálom abban reménykedve, hogy majd legalább egy annyit mond: " kösz". Házban lakunk és a ház körül megöntöztem a füvet, hogy ne száradjon ki(nem félreérteni)s mikor mondtam nem mondott semmit. Elkapta a locsolócsövet s ő újra megcsinálta. Mikor ittas akkor talán annyit mond, hogy "na végre valamit jól megcsináltál".
Soha nem kérek sokat csak dícséretet...soha nem mondta, hogy "szeretlek" , soha nem ölelt meg... nem tudom már mit tehetnék.
Nem értem, hogy miért kéne dicsérgetni egymást. Megcsináltad, jól van, rendben, annyi. Mehetünk tovább.
Ha nem vagy biztos benne, hogy jól csináltad-e, kérdezd meg.
Óvodában dicsérjük a gyerekeket, akik még nem tudják pontosan, hogy mit hogyan csináljanak.
Azt se kell mondogatni, hogy áj láv jú, mint a gagyi amerikai filmekben. Mi magyarok nem szófosunk, nem beszélünk nyilvánvaló dolgokról. Tudjuk, hogy úgy van. Nem is ölelgetjük állandóan egymást, nem járatjuk le a szoros érintkezést, meghagyjuk különleges alkalmakra. Nem kívül hordjuk az érzelmeinket, hanem belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!