Helyesen cselekszik egy ilyen anya?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy az anya diplomás, a gyerek (21) egyetemre jár, de ott szeretné hagyni, mert más tervei vannak. Az anya ezt nem fogadja el, ha a gyerek ott hagyja az egyetemet, el kell költöznie otthonról az édesapjához. Helyesen cselekszik?2018. máj. 1. 14:22
31/37 anonim válasza:
Nos, miután 21 éves vagy, nekem egyértelmű volt, hogy 18 évesen erettsegiztel és azóta egyetemista vagy. Ezek szerint nem. Mivel töltötted a másik két évet ?
32/37 A kérdező kommentje:
5 eves kozepiskolaba jartam, ott meg szereztem egy szakmat. 19 eves voltam, amikor erettsegiztem.
2018. máj. 2. 13:12
33/37 anonim válasza:
Na, akkor ha szakmád van, egyetemre meg nem akarsz járni, akkor menj el dolgozni. Abból fenn tudsz tartani egy albérletet és a probléma meg is van oldva. Anyádnak joga van feltételekhez szabnia, hogy ott lakhatsz e nagykorúan
34/37 A kérdező kommentje:
Ebben a helyzetben, ha nem mondana azt, hogy el kell menni, akkor is a koltozest tartanam a legjobb megoldasnak, itt csak azzal van a baj, hogy egyrol a kettore nem megy, egy kis idobe telik osszeszedni az alberletre valot, kaucio stb. Hiaba talalok munkat magamnak, ha maris mennem kell.
2018. máj. 2. 13:33
35/37 anonim válasza:
Apáddal mi a gond, hogy oda nem akarsz költözni ?
36/37 A kérdező kommentje:
Gond csak annyi, hogy o is inkabb az egyetemet szorgalmazna, plusz egy 1 szoba+nappalis lakasban lakik a baratnojevel, nemtudom befernek-e oda. De oszinten vele errol meg nem esett szo soha.
2018. máj. 2. 14:01
37/37 anonim válasza:
Nem igazán értem az ilyen szülői felfogást! Én soha nem küldeném el a gyerekemet! Nyilván 21 évesen ha nem akarsz egyetemre járni dolgozni kell,eltartani magad, de pusztán azért, mert nem az van amit anyukád akar, mehetsz amerre látsz, ezt én nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!