Hogyan tudnám leküzdeni anyámmal kapcsolatos undoromat, dühömet?
A oldal: "anyámat nem szeretem, mindig is bántott szóban és tettben is, undorom tőle, hozzá se bírok élni, nem tudom tisztelni, mindenben és mindig ellenem volt, ártott nekem, csak a saját lelkiismeretét szeretné jobbá tenni, alig várja majd, hogy eljöjjek tőle"
B oldal: "az utolsó időszakát szeretném, ha boldogabban élné meg, muszáj vagyok én alkalmazkodni, jó lenne őt nyugodtabbnak látni, a lelkiismeretem miatt fogok most hazamenni"
Na döntsd el! Ez így totál ellentmondás. Ellentmondásban nem lehet cselekedni. Vagy megbocsátasz és őszintén fordulsz felé vagy undorodsz tőle, mert erre okot adott, és akkor nem változtatsz az eddigiekhez képest. Utálkozva segíteni nem lehet.
Miért tartod vele a kapcsolatot, ha egész gyerekkorodban vert meg bántott?
Meg kell neki mondani, hogy magának főzte, egye is meg, én biztosn nem mennék haza ilyen emberhez - ahogyan nem megyek haza a "kedves" mostohaanyámhoz már 10 éve.
Nagyon undorító és gyáva dolog egy rászoruló és gyenge embernek elmondani, hogy utálod és megveted, még akkor is, ha tönkrevágta az életed. Addig kellett volna, míg ereje teljében volt.
Mostmár hallgass előtte, csak éreztesd, mint eddig, tartsd a távolságot, de azért valamennyire gondoskodj róla minimális. Azt a minimumot, amit tőle kaptál.
5ezer egy masszőrnek és megmasszírozza majd nála.
Nyugodtan megmondhatod, hogy te nem akarod, de fizetsz egy masszőrt, aki ért hozzá és szívesen csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!