Milyen az, amikor minden elveszik?

én nem igazán értem mi a gond azzal, hogy a 11 évesed, szeret ott lenni ahol van. mi volt ebben akkora törés?
a régi aput megértem, hogy rosszul esik, a többi rész nekem elég zavaros, és inkább önsajnálatnak tűnik.
ne várd, hogy ő keressen, te vagy a felnőtt, elvileg neked van több eszed.

Mit jelent az, hogy régi apuka?
A gyerek 11, te az elmúlt 9 évről írsz.
2 évesen ismerted meg?
Nem te vagy az édesapja?

Szöveg értelmezés? Az anya szerint asz édesapa a régi apuka, mer5t a nőnek van egy másik pasasa, az az új apuka.
Sokat nem tehetsz ebben a helyzetben, de próbálhatod vele neten, telefonon tartani a kapcsolatot.

3.#-nak: Gondolom, ő az édesapa, a 9 év a válásuk óta számítódik.
Kérdező, a gyereked 11 éves, ez az időszak nem lesz könnyű. Belépett a kiskamasz-korba, változik teste-lelke. Hangulat-ingadozások, feleselés, a világ megváltása, majd én megmutatom korszak csak most kezdődik! Készülj fel rá és NE add fel, hiszen te vagy a felnőtt!
A gyerekkel (sőt az anyjával is!) meg kell beszélni a régiapus , valóban nagyon bántó telefontémát.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!

Egy önző disznó vagy.
Az jobb lenne neked, ha a gyereked sírna és boldogtalan lenne a költözés miatt? Nem ő döntött erről. De elfogadta, és egészséges gyermeki kíváncsisággal áll az újhoz. Vele nincs semmi baj.
Ott nem lesz telefon? Nincs internet? Vagy mi a problémád?
9 éve vagy vasárnapi apuka, és ez neked így kényelmes volt. Eszedbe se jutott a közös felügyelet, vagy hogy te neveld. Most meg bűntudatot akarsz kelteni a gyerekedben, amiért nem boldogtalan. De jó fej vagy....
Most jön az, hogy te semmiről nem tehetsz, az exed miatt váltatok, véletlenül se tehetsz róla, hogy nem élsz már együtt a gyerekeddel és csak látogató az életedben.
Ideje lenne felnőnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!