Igaz, nem Balatonra, de Velencei tóhoz lementem 2 napra az exemmel. Én 14 voltam, Ő 18.
Anyám elengedett. A húzós része leginkább az volt, hogy kemény másfél hete ismertük egymást (igaz, ebbe belefért, hogy felvigyem bemutatni anyámnak.)
Végülis épségben haza is mentem, és több ilyen alkalom is volt, csak az egyiknél ott felejtettem a szüzességem. :'D
2018. ápr. 30. 16:27
32/38 anonim válasza:
16 évesen több száz km-re? Nem a szoknyámon kell, hogy üljön, de ha elverik, vagy kirabolják, vagy más baja esik, részeg lesz vagy akármi, még csak segíteni sem tudok neki. Esélytelen, hogy elengedjem, felelőtlen szülő tesz csak ilyet.
4 tizenéves tini srác meg nem viselkedik felelősségteljesen a Balatonon. Ez tény. Akkor sem, ha akármilyen felelősségteljes otthon. Gondolj vissza tinikorodra és mondd meg te, hogy mennyire lehet megbízni a 16 éves srácokban falkában felnőtt felügyelet nélkül NAPOKIG!
2018. ápr. 30. 17:17
33/38 anonim válasza:
Mindenki a sajàt, rossz nevelését bizonyítja azzal, hogy nem engedné.
Nincs tapasztalata? Hàt így nem is lesz...de nyugodjatok meg kedves "nem mehet a gyerekem mellôlem sehova, mert akkor anyu nem tud megvédeni ha belédkötnek a nagyok" hogy a ti gyerekeitek lesznek az elsôk akik meg/le lépnek otthonról.
2018. ápr. 30. 17:30
34/38 anonim válasza:
Utolsó, ha még 18 évesen is ilyen hisztisen, értetlenül viselkedik, menjen csak, majd jön vissza sírva hogy a kaját nem adják ingyen a boltban:-D
2018. ápr. 30. 17:37
35/38 anonim válasza:
Igen. Engem elengedtek a szüleim 16 évesen, 5 lányt együtt, Siófok mellé, pedig eléggé féltő szülők voltak.
2018. ápr. 30. 18:15
36/38 anonim válasza:
Az a tapasztalat, hogy a haverok részegek vagy leléptek egy nővel, te meg egyedül vagy cirka 300km-re otthonról 16 évesen, és nincs kinek szólnod, ha bajod van, bevállalom, hogy kimarad az életéből. Az enyémből is kimaradt és érett felnőtt lettem. Ezzel szemben a híradóban sosem kell sírnom, hogy nem értem, mi történt, hogy a bokorban találták holtan. N34
2018. ápr. 30. 19:49
37/38 anonim válasza:
nem ,felnőtt nélkül biztos nem .
akkik meg elengednék felnőtt nélkül az biztos nem gondolnak bele hogy mekkora marhaságot tud csinálni 4 16-17 éves gyerek ,
2018. máj. 1. 05:00
38/38 anonim válasza:
Én sem engedném... Bár az enyém még kicsi, de tudom milyenek a 16 éves fiúk...Az egy dolog, hogy ő nem iszik... de itt valószínű úgy is fog.. megszünik a kontroll..meg lesznek vadulva..egymást viszik majd bele.. de ha mégsem esetleg, mi van ha a többi srác iszik, eltűnnek csajozni, vagy csak simán kidőlnek, ő meg magára marad? Abban az esetben ha lenne a szállásukon egy felnőtt, akinél mondjuk 11 kor meg hajnali 3 kor telefonon be kell csekkolni, hogy Lacibá megvagyunk mind, akkor talán oké.A felnőttre 25 felett gondolok..nem egy másik 18-20 éves gyerekre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!