Én mondjuk sosem értettem ezt a 2 településsel arrébb még oké de 3 már sok logikát.
A Balaton sem a világvége, hülyeséget meg a szomszédban is lehet csinálni. Attól tenném függővé, hogy milyen a gyerek, mennyire érett és milyenek a haverjai.
2018. ápr. 30. 08:44
22/38 anonim válasza:
A 3 település itt több, mint 200km :)
2018. ápr. 30. 09:40
23/38 anonim válasza:
Ennyi idősen már másodszorra nyaraltam a barátaimmal.
2018. ápr. 30. 10:28
24/38 anonim válasza:
Nincs felnőtt, így KIZÁRT!
Ha bármi történik velük, 200+ km-re vannak, egy jogilag cselekvőképes személy nélkül.
2018. ápr. 30. 10:38
25/38 anonim válasza:
Ja, és hiába életképes valaki, elég, ha a haverja idióta, és bromságot tesz. Akkor ők ott állnak széttárt kezekkel, mert SEMMIT nem csinálhatnak, mivel mind kiskorú.
2018. ápr. 30. 10:39
26/38 anonim válasza:
úgyis elengedik szóval sírjatok csak.
2018. ápr. 30. 11:19
27/38 anonim válasza:
Engem elengedtek 16 évesen, a nagyésokos 18éves unokatesómmal, szintén siófok, 3nap.
Na amit ott leműveltünk... biztos nem engedném el a gyerekem 😂
2018. ápr. 30. 12:53
28/38 A kérdező kommentje:
A fiam pánikbeteg volt, hipochonder is, állandóan beképzel magának betegségeket, a betegségének csak az-az egyetlen előnye, hogy biztos hogy nem iszik alkoholt..Egyszer berúgott, és aztmondta hogy soha többet, mivel nagyon rosszul volt.Mondta hogy azóta már megkínálták a barátai, és hamár belekortyol, fél hogy hányni fog, szóval alkohol esélytelen..Igazából szerintem érett a korához képest, 1-2x már engedtem el a barátaival Budapestre vásárolni, egyszer követte is őket egy hajléktalan.Azóta már odaadtam neki 1gázspray-t hogy legyen mindíg nála.Látom eltérnek a vélemények, megpróbálom elintézni hogy legalább menjen velük 1 szülő, és elengedem.
2018. ápr. 30. 13:06
29/38 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy megbízható e a gyerek.
Egy 16 éves szerintetek tudja hol a határ? Hát rohadtul nem, általánosságban. Az az egy hét ilyenkor a buliról/piáról/szexről szól. És igen, én is voltam 16 és nem is 10-20 éve volt. Tudom, hogy a fiúk nagy része ilyen. Ha az ő fia nem is, a többi igen.
De ha tényleg úgy van, ahogy te mondod kérdező, akkor talán elengedném a fiamat 16 évesen is. Én sokszor utaztam vonaton részegekkel, romákkal és bár megtörténhet hogy a fesztiválon is kirabolják, vagy valami tuskó neki megy, de velem még nem történt ilyen, bár engem is ettől féltettek. Meg kell tanulni elkerülni az ilyen helyzeteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!