Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más szülő is kutat, őszintén?...

Más szülő is kutat, őszintén? Anyám beteg, azt már tudom. Szerintem igen, mindegyik.

Figyelt kérdés

Nincs menekvés előle, tegnap megemlítettem, hogy kell. Ma mentem iskolába, szétkutatott mindent, még a régi 4 éve nem használt bőröndöt is előhúzta, ágy alatt mindent. Az ágyam us széttúrva.

Volt 70.000 Forintom diámunkából és máshonnan. Folyamatosan belejár, vesz is ki belőle, amit vagy vissza rak, vagy nem. Van, hogy a fiókot vissza se tolja.

Most eltűnt 30.000 belőle, mert vettem rajta valamit. Most meg fog gyanusítani, hogy drogozom. Ugyanez volt, amikor talált egy fél fájdalomcsillapítót.

2018. ápr. 25. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen miután lopják a pénzed,és szarrá kutatnak,egy nyamvadt gyogyszerért drogosnak neveznek, nulla privát szférát hagynak számodra,te még otthon laksz? Úgy húznék el,mint a vadlibák.
2018. ápr. 25. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lett kiemelve ez a kérdés mikor megkaptad a konkrét választ : nyiss egy bankszámlát és kész. Azóta javult a helyzet amúgy? Több mint egy év eltelt , remélem azóta felhagyott ezzel a szokásával , vagy elköltöztél tőle
2019. máj. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!