Mit csinäljak ha a gyerekem és a pàrom nem szeretik, nem fogadjäk el egymäst?
Miért nem szereti a 3.-at?
Mitcsinált?
Én úgy gondolom h semmi baj sincs a 3.kal.
Szerintem azért tiltja el a 2.-tól a gyereket, mert nem akarja h újra összejöjjetek (te meg a 2.) és ezt akarja megakadályozni. Mert, gondolom te is ott vagy a gyerek mellett amikor találkoznak.
Az se baj, ha féltékeny valaki,legalább látod hogy oda van érted és eltulajdonít magának xd
Szerintem ne legyen 4., próbáljátok megoldani a helyzetet a 3.-kal (akár a 2.-kal)
Egyébként nem tudom, h (egy idegen) hogy lehet a szerett
,,apukája'' de ez már csak az én gondolatom
Végtelen sajnálatom a gyermekeddel miattad, és veled a hiányosságaid miatt.
Ennyire nem látod, hogy 3 még nálad is kevésbé áll készen egy kapcsoaltra. Fogalma sincs, hogyan működik ez. Neked sincs, hisz akkor megmondhattad volna 3nak, de te legalább a szívedre hallgatsz s hagysz teret a jónak, míg próbálkozol egy új jót is mellé alkotni. De az a töketlen bölcsis meg csak a saját, és nem mellékesen abszurd, ellentmondásos, összefüggésmentes elveit erőlteti mindenkire.
Te vagy a gyerek anja. E mondat lényegét tényleg ki kéne fejtsem? Sok erőt az önmagadnak megbocsájtáshoz, amiért ezt tetted vele éveken át. Nagyon sok időbe fog telni, mire igazán ráeszmélsz, mit is tettél.
Nos azt tanácsolom, hogy mint inkompetens, ne gyere vele újra össze. Ha kompetens lennél, azt mondanám, jöjj veke össze, és neveld, segítsd látni az igazságot, de te sem tudod, és erősebb jellem nálad, noha sokkal kreténebb és fejlettlenebb.
Keress mást, vagy a másodikkal oldjátok meg a dolgokat. Ebben akár segítek is.
Még valami. Csak akkor jár lényegi áldozattal a gyereknevelés, ha sokszor hibázol nagyokat. Egyébként nem jár áldozattal. Ezt felejtsd el. Csupán még pici vagy.
Gyerekek, azért nyugalmatok tartsátok meg. Ne ócsároljátok a kérdezőt. Látjatjátok, hogy jót akar. Nem direkt csinálta ezeket.
Sajnáljátok inkább, amiért nem látja az egyértelmű dolgok egy részét és szellemi vak emberekkel kezd komoly kapcsolatot.
Nem direkt csinálta? Mivan? :D
Véletlenül nem engedte évekig találkozni a gyerekét azzal a férfival, akit apja helyett apjaként szeret? Hát ez igencsak jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!