Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, amit csinálta...

Szerintetek gáz, amit csináltam? XD 14/l

Figyelt kérdés

Benti kutyánk van és anyám melltartóját elvette,fel volt akasztva a székre,majd elkezdtr rágni,el akartam venni,anyum meg azt mondta hagyjam,úgyie utálja azt a darabot,ritkán is használja nagyon. Én inkább elvettem a kutyától,ne szokja meg,hogy a cuccainkat összerágja, majd anyumat hidegen hagyta,így úgy döntöttem megtartom. Nem tud róla xD az az igazság,hogy már jó lenne toppok helyett, és mind a kettőnknek 75/S mérete van,csak mêg nem volt alkalmam mondani,hogy kéne melltartó,egy van viszont,pánt nélküli,de fekete.

Tudooom,überhülye kérdés,de neki ha nem kellett?! Ne vesszen kárba... :D

Ő is csinált már ilyet,mert csípőn kívül a méretünk mindenben ugyanaz. Ami nekem nem kellett,ő felvette.

Szerintetek?

2018. ápr. 15. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor hordjon ő is toppot :)
2018. ápr. 18. 21:52
 12/13 A kérdező kommentje:

xDD jogos

csak azért két gyerek után nem olyan feszesek, hogy elég legyen az... :))

2018. ápr. 19. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Neked meg körvonalazódik a mellbimbód, akármilyen feszes. Szánd rá magad és beszélj anyukáddal!
2018. ápr. 21. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!