Mikor nyaraljunk?

Figyelt kérdés

A feleségem és köztem egy kis ellentmondás alakult ki.

A lányunk most 3 éves és eljött az a korszak, hogy simán mehetnénk távolabbi helyekre is nyaralni. (Tengeren túl)

Én azonban amondó vagyok, hogy maradjunk a szokásos közelibb helyeknél(Olaszország, Horváthország, Bulgária, Szlovákia, stb.)

Tudom, hogy élvezné a távolabbi helyeket ugyanúgy de szerintem még 3 évesen nem fogná fel, hogy milyen messze vagyunk, mennyire egyedülálló lehetőség egy tengerentúli nyaralás. Sőt nagyobb korára biztosan csak halvány emlékei lennének a dologról.

Ezért mondtam a feleségemnek, hogy most inkább rakjuk félre az ár különbözeteket és ha majd idősebb lesz, (8-10) éves, akkor elkezdhetjük az igazi "nagy nyaralásokat", mivel több mindenre fog emlékezni, biztosan jobban élvezi majd, stb.

A feleségem hallani sem akar róla, nagyon beleélte magát, hogy idén már újra olyan nyaralások lesznek, mint a lányunk előtt.

2018. ápr. 15. 10:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

A gyereket hagyjátok otthon....

.... Ez a legundoritóbb vàlasz.

Ha kellett a gyerek vigye magával nyaralni, ne passzolja le

2018. ápr. 19. 13:00
 32/32 anonim ***** válasza:
56%

Még egy ötlet: lehet, hogy a háromévessel nem lenne ugyanolyan élvezetes a tengerentúli út, mint régen volt, még gyerek nélkül. Nem tudom, hogy pontosan milyen programokra gondoltatok, de egy nyűgös, fáradt kisgyerekkel nem olyan élvezetes a nyaralás. Ha van lehetőségetek egy-két napra valakire itt hagyni a kisdedet, akkor javasold a feleségednek, hogy menjetek el kettesben valahova - belföldön vagy Európán belül - egy hétvégére, gyerek nélkül, mint régen. Ezen kívül persze gyerekes nyaralás is legyen, a gyerek szempontjait figyelembe véve (vízhez közel, ne legyen kimerítő utazás, gyereknek is érdekes programok stb.)

Persze ezt is meg kell beszélni, együtt döntsétek el. A feleséged tudja csak, hogy ő egészen pontosan mire vágyik, és lehet, hogy realizálja, hogy amit igazából szeretne (olyan nyaralás, mint régen), azt nem is lehet megvalósítani. De lehet, hogy nem erről van szó, és mégis jó lenne neki a tengerentúl gyerekkel is. Viszont szerintem a gyereketeket egy-két éjszakánál hosszabb időre még ne hagyjátok másra, és ennyi időre is csak olyanra, akivel amúgy is szokott együtt lenni. Ti ismeritek a családotokat, a gyereket és magatokat, lehet, hogy működik a gyerek nélküli nyaralás, lehet, hogy nem.

2018. ápr. 21. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!