Miert ellenzik a szuleim azt, hogy baratom legyen?
Biztosan félt és nem akarja, hogy esetlegesen rossz hatással legyen rád.
Nem ismerjük az édesanyádat, szóval nem tudjuk... lehet az ő első kapcsolata csalódás volt és ezért nem akarja.
Vele kell megbeszélned, itt csak tippek vannak.
Anyukádnak valószínűleg nem volt sikere a pasiknál, ezért a frusztráltságát rád vetíti ki.
Tehát ha ő nem volt sikeres, akkor a lánya se legyen.
Ez csak egy feltevés.
Egy másik feltevés, de ugye még csak 16 vagy, ergo van még 1-2 éved mondjuk az érettségiig- szerintem még bőven "gyerek" státuszban vagy és nem szeretnék, hogy fiúzással töltsd az időd, szerintem... de ezt se sértésnek ne vedd, se semminek a részemről ez csak abszolút feltételezés.
Nem mellesleg én is kiborulnék, ha lenne egy ennyi idős lányom és azon járna az esze, hogy kapcsolatot keressen hát nem örülnék neki :/ ... tudom milyen a tiniszerelem :D hát megkímélném tőle, érzelmi hullámvasút a tinikor is önmaga... ugye, még mondjuk egy szakítást képzelj el, 3 hétig bőgsz, letojod a sulit, esetleg érettségi alatti héten szakítotok elcseszted az életed konkrétan.
Szóval figyelj, szerintem féltenek, tudják, hogy milyen egy kapcsolat, mire érzelmileg érett leszel jobban felkészült lennél. De ez csak egy vélemény...
1.félt téged
2. ki akar téged sajátítani, birtokolni akar
3. szereti, élvezi, hogy hatalma van fölötted
4. nem akarja elfogadni, hogy lassan felnősz; neki még mindig az a pici lányka vagy, aki négykerekű biciklivel most tanul még kerékpározni, és babázik, meg a játékkonyhában főzőcskézik a plüssdelfinnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!