Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te szeretnéd anyádat így...

Te szeretnéd anyádat így látni? Mit szólnál hozzá? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 11. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mármint úgy, hogy terhes volt velem? Semmi rosszat nem látnék benne. Bár anyám sosem töltene fel egy ilyen képet az internetre. :D
2018. ápr. 11. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Így alatt azt értem hogy konkrétan ezen a felületen, ilyen formában.
2018. ápr. 11. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem szeretném, de ahogy ő sem, úgy én se tennék ilyet. A képen szereplő nőnek joga van hozzá, és nem szólhat bele senki.
2018. ápr. 11. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Hàt elég ìzléstelen. 😯 Nem örülnék neki.
2018. ápr. 11. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

A kismamafotózás önmagában tetszik, olyat tuti én is akarnék, ha lenne annyi felesleges kidobandó pénzem. :) Mármint, mikor profi fotós készít fotósorozatot.

Az instagram meg a mai kor fotóalbuma, ha egyszer valaki mindennaposan használja, akkor nyilván ilyen képet is fog feltölteni magáról.

Az egyetlen kivetnivaló a kép meztelensége lehet, de ennek is van művészi értéke, ha valakinek ez bejön. Mindenesetre én nem szívesen látnék ilyet anyámról. :D

2018. ápr. 12. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

Kiakadnék, hogy velem terhesen az volt számara a legfontosabb, hogy mutogassa magát pucéran ország-világnak.

Tudom konzervatív vagyok, de számomra a babavárás és az anyaságra felkészülés időszaka nem arról kellene szóljon, hogy nézze már meg mindenki, de baromi szexi vagyok terhesen is, és kéjelegve pillantgassak pucéran a kamerába...komolyan nincs fontosabb dolga, mint hogy vadmacskának állítsa be magát?!? Nem kell terhesen megszűnni nőnek lenni, nem arról van szó, sőt, szerintem kifejezetten nagyon szépek tudnak lenni a terhes nők, de inkább a harmónia, egység, teljesség jut róluk eszembe, nem az, hogy de szexi, ami szerintem normális és nem baj.

Még nem vagyok anya, de tuti nem csináltatnék ilyet, ha bombanő lennék se, sőt, az 1 napos babák beállított fotózásától is kivagyok. Kinek fontos ez az egész???Csupa pozőrködés, mesterkeltség, FB és Instagram posztolás nélkül már nem is vagyunk emberek..gáz.

2018. ápr. 12. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de én eleve nem szeretnem anyámat, meztelenül látni. Miért is szeretném?
2018. ápr. 12. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem! Nem meztelenül!
2018. ápr. 12. 19:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Őszintén, nekem nem lenne vele bajom, de nem tudom elképzelni anyámról, hogy lennének magáról ilyen képei.
2018. ápr. 17. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!