Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj nekik, hogy szerelme...

Miért baj nekik, hogy szerelmes és igényes vagyok?

Figyelt kérdés

Anyámmal és a 2 nagyszülőmmel élek, de ha valami nem tetszik nekik egyből a fejemhez vágják, hogy mekkora egy agyatlan r*b@nc vagyok.

Most komolyan azért lennék r*b@nc, mert lefekszem a párommal?

(Heti 1x átszokott jönni, de azt se mindig)-nyilván tisztában vannak vele, hogy nem sakkozni jön át velem.

De ezért miért kell így ledegradálni?

Illetve azért vagyok buta mert igényes vagyok?

Szeretek körmöt festeni, mert 1)szép, 2)ez agy egyetlen ami miatt nehezebben törik le, ugyanis elég genygék. A hajamat is szeretem megcsinálni, mert különben egy szénakazal, ill. sminkelni. Nem kenek magamra egy kg vakolatot, csak rúzs, spiráll, meg alapozó(mert pattanásos vagyok). A páromnak nahyon tetszek így és így én is jól érzem magam a bőrömben. Viszont ezért lennék agyatlan?

Mert idézem "te csak állandóan körmötfestegetsz stb.". Mintha máshoz nem is értenék. Pedig eléggé talpraesett vagyok.

Lehet valaki azt mondja nem kellene velük foglalkoznom, de hiába próbáltam és hiába tudom, hogy nem ezektől lesz valaki "agyatlan r*b@nc", de akkor is iszonyatosan rosszul esik és néha már a sírás kerülget egy-egy ilyen beszlólásuk miatt.

19 vagyok.

2018. ápr. 10. 15:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Végre valaki megért és átérzi a helyzetet :)

Most is minden erőmmel azon vagyok, hogy elköltözhessek, de sajnos ez nem megy olyan egyszerűen :/

2018. ápr. 11. 12:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Imádok olvasni. Mindenféle könyvet.

Amióta az eszemet tudom olvasok. (A krimik a kedvenceim)

Tehát nem nem csak kívül szép, belül üres vagyok.

És mielőtt valaki félreértené nem egész nap csak ezt csinálom, hanem az időmnek csak a töredékét teszi ki az, hogy foglalkozok a külsőmmel.

Amúgy pont anyám szájából fura, hogy ezzel dobálózik, hiszen kozmetikus. :D

Neki meg aztán igazán van fogalma a szépítkezésről.

2018. ápr. 11. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem 2 lépés. Először talpraesetten keresel munkát, utána talpraesetten elköltözöl. Ha tényleg ertelmes és talpraesett vagy, akkor ez pár hét alatt megvalósítható. Lehet, hogy ha magadat kell eltartanod, nem lesz időd körmöt lakkozni, de legalább csend lesz körülötted.
2018. ápr. 11. 12:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Volt idő, mikor különköltöztem tőlük, de sajnos visszakellett(nem részletezném miért), és akkor is volt időm magamra ;)
2018. ápr. 11. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Úristen úgy csináltok mintha körmöt festeni és fiúzni szentségtörés lenne 19 évesen, és "igazi felnőtt" emberek ilyet nem csinálnának. Szánalom.
2018. ápr. 11. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!