Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 éves vagyok. A szüleim...

14 éves vagyok. A szüleim elváltak. Kértehetem az áthelyezésem a másik félhez? Ha igen akkor ehhez mit kell tennem, és mennyibe kerül? Ha nem akkor hány évesen tudom ezt megtenni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 8. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez konkrétan azt jelenti utolsó, hogy akkor érvényesülhet a gyerek akarata, ha amúgy is az a számára megfelelő döntés. Tehát ha ő pl apukával akar élni, mert az tízszer annyit keres, mint az anyja, ott nincs hazimunka, nem kell tanulji es akkor megy bulizni amikor akar, ellenben anyánál el kell mosogatni, tanulni kell és meg szabályok is vannak, anya a jobb döntés, az szolgálja azh erdeket, ergo ott is lesz elhelyezve.
2018. ápr. 9. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!