Szerintetek a Nikoletta névhez, az Olivér vagy az Ádám illik jobban?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 16:13
1/14 anonim válasza:
A Nikoletta vezetéknév? Vagy hogy érted?
2/14 anonim válasza:
Egyik sem. A Nikoletta női név, sem az Ádám, sem az Olivér nem adható mellé.
3/14 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy van már egy lánya a kérdezőnek, akinek a neve Nikoletta.... Nekem az Olivér jobban tetszik mellé
4/14 anonim válasza:
Első vagyok. Ez esetben én is az Olivérre szavazok. 😄
5/14 anonim válasza:
Egyik sem. De miért kellene passzoljanak egymáshoz? Azt próbálod megfejteni, hogy a lányod leendő férje a betűmágia szerint passzol-e a sráchoz akivel jár?
6/14 anonim válasza:
Most ez halál komoly, hogy úgy választ nevet, hogy mi illik a lánytestvér nevéhez? :D :D :D Akkor legyen Miklós...Az Ádám és főleg az Olivér úgyis iszonyat ronda nevek...
8/14 anonim válasza:
A lánynév 4 szótagos, inkább a 3 szótagos Olivér illik hozzá.
9/14 anonim válasza:
Szerintem is a tesó neve...
Amúgy egyik sem rímel vele, és a kezdőbetűk sem azonosak, szóval mindegy, mindkettő egyformán "nem illik hozzá", ami amúgy jól van szerintem, frászt kapok, amikor direkt úgy választják meg a szülők a gyerekeik nevét, hogy azok valami mintát kövessenek...
Nekem spec. annyira egyik név sem áll közel a szívemhez, de nincs is baj egyikkel sem. Talán Ádám inkább.
10/14 anonim válasza:
Nem tud a csaj, a két pasija közül választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!