Ákos, Olivér név tetszik nektek? Nem túl avittosak?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 07:46
1/19 anonim válasza:
Nem túl milyenek ... ? Mindegy ...én az Olivér névre szavazok,az Ákos nem teszik.
4/19 anonim válasza:
Az avítt elavultat, ósdit jelent.
Nekem az Olivér név nagyon tetszik (főleg az angol Oliver), de nekem az Ákossal sincs bajom.
Mindkettő klassz név.
5/19 anonim válasza:
Inkább ilyen legyen mint Benett Noel vagy Ronel...a te neveid legalább illenek egy Magyar gyerekhez.
6/19 anonim válasza:
Nekem az Ákos tetszik. Legalább magyar név.
Az Olivért sosem szerettem, a Twist Olivért juttatja eszembe.
ui: Nincs olyan, hogy "avittos" csak avítt.
7/19 anonim válasza:
Nekem mindketto nagyon tetszik! Oliver listas volt nalunk is, mig ki nem derult, kislanyt varunk.
9/19 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de izlés kérdése.
Nekem a Bence tetszik a Márió meg a Anton, de kinek mi. Amúgy egyik név sem ódivatű, szóval nem lőttök velük mellé.
10/19 anonim válasza:
Márió meg Anton. Onnan már csak egy ugrás a Benett, Armandó, Zsüliett és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!