Most tényleg undorító vagyok ezért?
Figyelt kérdés
Ma összekaptunk anyámmal, mert a szobámban vasalt, míg én a leckémet írtam és ő zenét akart betenni, mert a tv-re így nem tud figyelni, én pedig szóltam, hogy azt ne, mert nem tudok a leckémre figyelni akkor. Ezen összekaptunk, mire azt mondta undorító vagyok.:S (Azt hiszem olyasmit is mondott, hogy a hozzáállásom miatt.)
Most nektek ez hogy esne? Nagyon haragszom rá.
2018. ápr. 1. 17:09
11/29 A kérdező kommentje:
Nincs fejhallgatónk, de ha lenne,akkor sem használná, sztem tv-be nem is lehet bedugni. Tv-n akart zenét hallgatni.
2018. ápr. 1. 17:54
12/29 anonim válasza:
Ennek több megoldása is van. Ha láttad h a szobában van kérd meg h menjen ki mert tanulni akarsz. A másik menj át egy másik szobába.Hány éves vagy?
13/29 A kérdező kommentje:
Azért nincs sok szobánk és nem ment ki, mert vasalt.
2018. ápr. 1. 18:12
14/29 anonim válasza:
Egy szobátok van egy tv és csak a szobába van áram? Vagy anyud egy kicsit feléd figyelmetlen. Inkább örülne neki h ojan gyereke van aki tanul és nem linkeskedik.
15/29 A kérdező kommentje:
69%-os, állj le, nem érdekel több kommented, mind tök értelmetlen.
2018. ápr. 1. 18:26
16/29 A kérdező kommentje:
Nem egy szobánk van, de szerintem logikus, hogy a sajátomban szeretnék tanulni, ahok adottak a feltételek.
2018. ápr. 1. 18:27
17/29 anonim válasza:
10-es leírta.
Egy kiegyensúlyozott anyuka nem fogja leundorítózni a saját gyerekét egy ilyen marhaság miatt.
Nem vagy undorító amúgy.
18/29 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én látom úgy, hogy ez csúnya volt tőle? Mert nagyon rosszul esett. Nem is szólok hozzá. Vagy túlreagálom?
2018. ápr. 1. 18:31
19/29 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Egy kis vita még oké lett volna (de tényleg csak kicsi), de az undorító szó túlzás. Illene bocsánatot kérnie, de valószínűleg nem fog. Gondolom stresszes, nem látja logikusan a helyzetet és az érzelmei vezérlik.
20/29 anonim válasza:
Nekem csak négy gyerekem van, de még eszembe se jutott, hogy valamelyik undorító lenne, de ha eszembe jutna se mondanám ki.
Nyilván sok baja lehet az élettel, de nagy hiba, ha ezt csak úgy tudja csillapítani, ha belerondít te napodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!