Miért utálom anyámat?

Figyelt kérdés
Vannak okok,de pl ő nem érti. Hiányzik, hogy legyen egy anyám akivel lehet beszélgetni, aki megért, de ő nem ilyen de állítólag én vagyok a hibás. De ha nem ad rá okot mégis hogyan utálhatom ennyire?

2018. ápr. 1. 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Valószínűleg neki is hiányzik egy normális gyerek...
2018. ápr. 1. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
2# Az sem jobb, aki reagál erre a felvetésre. Főleg ilyen vehemenciával. Szerintem öleljétek meg egymást, és ugorjatok kútba :DDD
2018. ápr. 1. 11:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon már nem maradtak normális válaszadók. Mindegy mit kérdezek értelmetlen válaszok jönnek.
2018. ápr. 1. 11:53
 4/12 anonim ***** válasza:
1%
Hogy lehet olyat mondani hogy utálod anyádat?! Azt aki életet adott neked?!
2018. ápr. 1. 12:01
 5/12 anonim válasza:
82%
Attól hogy valaki életet ad a másiknak, nem jelenti azt, hogy rögtön tisztelni is kell érte. Senki nem kérte, hogy szüljék meg. Gondolom azoknak a gyerekeknek is tiszteletet kellene a szüleiknek adnia, akiket vertek, molesztáltak kiskorukban.
2018. ápr. 1. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
A kérdező leírta hogy ok nélkül utálja az anyját! Ti milyen embernek tartanátok az illetőt?!
2018. ápr. 1. 12:28
 7/12 anonim válasza:
50%

Nem tudja az okot, de az nem jelenti azt, hogy nincs valami a háttérben. Ha valaki valakit utál, annak oka kell hogy legyen - A kérdés, hogy jogos, vagy sem.

Kérdező, gondolkodj azon, miért is utálod anyádat, és azon is, hogy egyáltalán jogos-e az utálatod. Mert jelen pillanatban tényleg csak hisztinek tűnik az egész.

2018. ápr. 1. 12:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Vannak okok, sajnos elég sok. Megbocsájtottam mindent, elnyomtam magamban, de most, hogy újra együtt kell élnünk egy ideig rájöttem semmit nem változott. Ő úgy gondolja ok nélkül utálom őt. Hülyén tettem fel a kérdést.
2018. ápr. 1. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Miert kell most megint egyuttelnetek? Raszorultal? Azert annyira nem utalhatod, ha azert a segitsege kell.
2018. ápr. 1. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:

No, szerintem ne legyél depis viszont menj bele abba a nagyon fájó beszélgetésbe vele és legyél alázatos derítsd ki hogyan felelj meg neki

ezt magadért tedd

közben majd rájössz mi bajotok egymással

de haraból meg követelőzéssel semmit se fogsz tudni megoldani

közelíts szeretettel és kérve

meg fog nyílni, csak közben ne felejtsd el ilyen is maradni

2018. ápr. 1. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!