Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az anyámat! Mit tegyek?

Utálom az anyámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden hétvégén kötelező vele elmennem az uszodába, mert ő annyira szereti...Már sokszor mondtam neki, hogy én nem szeretek járni, de akkor sem érti meg, hogy nekem ez rossz. Egyfolytába ez miatt stresszelek, sokszor már fáj miatta a fejem. Nem értem egy anyának, miért nincs szive ezt megérteni. Ha jövő héten megyünk úszni, úgy gondoltam, hogy nem fog érdekelni mit mond, megmondom neki, hogy nem megyek. Hiszen erre mégsem kényszeríthet.

2017. dec. 29. 19:27
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lehagytam 14F
2017. dec. 29. 19:29
 2/20 anonim ***** válasza:
64%

Mondd meg anyádnak, hogy víziszonyod van. Ezért ne is gondoljon arra, hogy vele mész majd nyaralni akárhova, víz mellé!

.

Különben tényleg szívtelenség anyádtól, hogy egy kis vizes testmozgásra kényszerít!

2017. dec. 29. 19:41
 3/20 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem egy anyának, miért nincs szive ezt megérteni

Jó, hát én meg nem értem, egy gyereknek miért nincs szíve megérteni, hogy az anyja vele szeretne menni. Na?

2017. dec. 29. 19:42
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Állj a sarkadra és ne menj. Számolj vele, hogy a maga módján meg fog büntetni, például napokig nem szól hozzád, eltilt valamitől, nyilvánosan megszégyenít - ezt kalkuláld bele. Ha következetes maradsz, rá fog ébredni hogy nem tud veled mit kezdeni, és lemond erről a szándékáról.
2017. dec. 29. 19:47
 5/20 A kérdező kommentje:
#11 Koszonom, az elso ertelmes komment. A Gyk-n se teszek többé fel kérdést.
2017. dec. 29. 19:53
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Most nem azért, én pl. imádok uszodába járni, de nem télen! Belefagynék a vízbe. Nem is értem azokat, akik ilyenkor járnak. Egyszerűen ne menj el és kész. Végül is mit tud tenni? Gondolom nem rángat el magával.
2017. dec. 29. 19:55
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Utalom anyamat, mit tegyek? Probalj erettebben gondolkozni, valamint, szegyeld magad. Godold meg mit beszelsz. Kesobb banni fogod ezeket a szavakat, persze csak akkor ha ember lesz beloled. Az uszoda nem kozponti kerdese az eletnek. Meg is teheted, mert egeszseges, de ha nem akarsz menni mas megoldas is van mint hogy utalom az anyam.Remelem hamar kinovod a kamaszkort es eszre tersz!
2017. dec. 29. 19:58
 8/20 anonim ***** válasza:
61%

"Ha jövő héten megyünk úszni, ... megmondom neki, hogy nem megyek. Hiszen erre mégsem kényszeríthet."

Jó reggelt.

Talán ha többet kommunikálnál vele, rájönnél, hogy nincs is miért utálnod őt.

2017. dec. 29. 20:15
 9/20 anonim ***** válasza:
68%

"én pl. imádok uszodába járni, de nem télen! Belefagynék a vízbe. Nem is értem azokat, akik ilyenkor járnak."

Fedett uszodákról még nem hallottál? ;-)

2017. dec. 29. 20:16
 10/20 anonim ***** válasza:
57%
köszönd meg és örülj hogy foglalkoztnak veled a szüleid van akit 13 évesen kidobtak az utcára. Inkább örülj hogy visznek az uszodába és ismerkedjél úszó csajokkal.
2017. dec. 29. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!