Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az anyámat! Mit tegyek?

Utálom az anyámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden hétvégén kötelező vele elmennem az uszodába, mert ő annyira szereti...Már sokszor mondtam neki, hogy én nem szeretek járni, de akkor sem érti meg, hogy nekem ez rossz. Egyfolytába ez miatt stresszelek, sokszor már fáj miatta a fejem. Nem értem egy anyának, miért nincs szive ezt megérteni. Ha jövő héten megyünk úszni, úgy gondoltam, hogy nem fog érdekelni mit mond, megmondom neki, hogy nem megyek. Hiszen erre mégsem kényszeríthet.

2017. dec. 29. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem mindegy, hogy anyádat utálod, vagy az uszodába járást.
2017. dec. 29. 20:43
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Erre mondja az angol, hogy first world problem
2017. dec. 29. 20:47
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Az tényleg nagy trauma, hogy hétvégenként 30 óra helyett csak 27 órát counter strike-ozhatsz.
2017. dec. 29. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
37%

Én megértem a kérdezőt.

Viszont én is úgy gondolom, hogy nem az édesanyádat utálod, csak az uszodába járást.

Szerintem őszintén beszélgess el erről vele.

Én sem szerettem uszodába járni, és nekem is gyomorgörcsöm volt előtte, bár mi az osztállyal mentünk. Amikor a szeretteimmel mentem vízpartra, semmi bajom sem volt, de nem vagyunk egyformák.

22/N

2017. dec. 29. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
MicsodA kegyetlen anya! Uszodaba viszi a gyereket.
2017. dec. 30. 02:54
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Trigglypuff kérdező. :D Növessz heréket, szójafijúcska.
2017. dec. 30. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

Én amúgy nem értem, miért jó Téged erre kényszerítenie.

Veled szeretne lenni, de pont így?

Az úszást pedig maximum pont megutálod, ha elrángat annak ellenére, hogy nincs kedved.

2017. dec. 30. 14:02
 18/20 anonim válasza:
100%
Szerintem mond meg anyádnak h ne akarsz menni mert nem érzed ott jol magad .. s ha igazi anya akkor nem.kényszerít olyanra amit te nem.akarsz vagy rosz neked
2018. jan. 16. 19:38
 19/20 anonim válasza:
Sokan vannak ezzel így, de hát az anyád, el kell viselni. Ha felnősz, majd kicsit eltávolodsz, és havi egyszer meglátogatod. Most meg kicsit még bírd ki...minden átalakul, és megváltozik majd az életedben.
2018. febr. 6. 23:42
 20/20 anonim válasza:
100%
A sok hülye kommentelőnek csak gratulálni tudok. Valószínűleg azért utálja az anyját, mert egy kontrollmániás manipulatív szemétláda, aki teljesen rátelepedett. Biztos, hogy az uszodán kívül más baja is van vele. Folyton az anyjáé az utolsó szó, szerencsétlennek meg semmi joga beleszólnia a dolgok folyásába. Joga van utálnia az anyját. Ti, aki racionalizálni próbáljátok a helyzetét azzal, hogy van rosszabb is.. ti, akik szégyenérzetet próbáltok kelteni benne, amiért így érez, tehettek egy szívességet...
2019. ápr. 5. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!