Utálom anyámat mit tegyek?
Szegénykém.
Fordulj rokonokhoz,vagy nem is tudom. Baratnomnek a nevelo apja es az anyukaja veri allandoan stb. Folynak a papirok, hogy a nagymamajahoz koltozik. Neked is ezt tanacsolom.
Anyukadra meg nem mondok semmit :).
Kitarta!!
Kedves kérdező!
Még a leg elején le szeretném szögezni sok olyan dolgot teszek amit nem kéne. Belátom,ez egy rossz út,de ez nekem most jó.
A történeten annyi hogy anyam osszejott a mostani baratjaval aki egy alkoholista lancdohanyos senki.Mindenem megvan nem tagadom.
Legujabb telefon ruhak stb.
Sajnos belestem abba a hibaba hogy elfogadtam a penzt toluk.
Mivel volt penzem minden reggel a Starbucksba kávéztam. Szóval tipik sznob dolgokat. csinaltam.De egyszer meguntam ezt a "tomeg" eletet. Lázadni kezftem kb minden miatt.
1.-ször vagdostam magam
2.-ra eljutottam oda hogy 4szer öngyilkos akartam lenni
3.ra elkezdtem cigizni
Igen meg most is cigizek.Ez az egyetlen olyan dolog az eletemben ami megnyugtat(tudom karos nem kellenek kommentek)
Összeségében inkabb jarj el sportolni vagy legyen valami ami megnyugtat NE JUSS ARRA. SORSA AMIRE EN
Minden reggel ugy jelek fel zsibbadnak a vegtagjaim es faj a szivem.
Mar megszoktam.Lehet rohamba meghalok. Engem ez se erdekel. Eljutottam arra a szintre hogy ha meghalnek a macskamat sajnalnam egyedul.
Ne feledd mindig van egy okos kiut. En meg keresem de neked is sok sikert. Es amire rajottem es ezt jegyezd meg nem ismerlek de TE egy ertekes ember vagy es nem erdemli meg egy ilyen szutyok szulo hogy miatta tonkremenj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!